Rijschool in Rhoon

Proefles aanvragen

Je hebt besloten je rijbewijs te halen maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Dan ben je bij Nationale Rijschool Rhoon aan het juiste adres. Onze rij instructeurs en –instructrices helpen jou in een mum van tijd aan je rijbewijs. Voor al je rijlessen B in Rhoon kan je bij hun terecht.

Succesvolle autorijschool: Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Rhoon is de beste in de omgeving. Dankzij onze ervaren instructeurs en efficiënte lesmethoden kunnen wij je garanderen dat je je rijbewijs haalt. De instructeurs bekijken aan de hand van een proefles wat je al kan en stellen vervolgens de inhoud van het door jou gekozen rijlespakket samen. Je kan kiezen tussen het basis pakket, het pakket gegarandeerd + of de spoedcursus.

Waarom kies je voor ons?

Wel, daar zijn enkele goede redenen voor. Als je kiest voor Nationale Rijschool Rhoon, kies je niet alleen voor leuke en kwaliteitsvolle lessen, maar ook voor heel wat voordelen. We zetten deze even voor je op een rijtje:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie

Heb je toch nog twijfels? Contacteer ons! We helpen je graag verder met al je vragen. 

Rijles in Rhoon en omgeving

Als je je rijlessen volgt bij Nationale Rijschool Rhoon leer je rijden in je eigen buurt. Je gaat parkeren in Rhoon Zuid, je leert schakelen in Smitshoek en achteruit rijden in de Eilanden. Handig! Zo voel je meteen op je gemak als je na de lessen voor het eerst naar je werk of school rijdt.

Je vindt Nationale Rijschool ook in andere Nederlandse steden zoals Barendrecht, Spijkenisse en Krimpen aan den IJssel. Vind lessen bij jou in de buurt op onze website.

Met een spoedcursus je rijbewijs B halen

Heb je haast? Moet je je rijbewijs dringend halen voor die ene baan of studie? Geen zorgen! Via Nationale Rijschool Rhoon kan je snel je rijbewijs halen met de spoedcursus. Boek vandaag je eerste les en houd volgende week je rijbewijs in handen!

Goedkoopste rijschool in Rhoon

De rijlessen van Nationale Rijschool Rhoon zijn niet alleen de beste in de omgeving maar ook de goedkoopste. Dankzij de gratis proefles kan de instructeur meteen je niveau inschatten en de lesinhoud aanpassen aan jouw noden. Reserveer nu je gratis proefles! 

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.