Rijschool in Eindhoven

Proefles aanvragen

Ben je op zoek naar een rijschool in Eindhoven? Zoek dan niet verder en volg jouw rijlessen bij Nationale Rijschool. Bij onze rijschool maken we gebruik van een ons eigen unieke rijlessemethode, waarin jij centraal staat. Het grote voordeel van deze persoonlijke lesmethode is dat het aantal rijlessen volledig wordt aangepast op jouw instroomniveau en je dus vol zelfvertrouwen jouw praktijkexamen kunt afleggen. Zet vandaag nog de eerste stap naar het halen van je rijbewijs en vraagt direct een proefles aan bij Nationale Rijschool in Eindhoven.

De beste rijschool van Eindhoven - Nationale Rijschool

De beste rijschool van Eindhoven kun je herkennen aan een aantal punten. Het belangrijkste punt is dat de leerling, jij dus, altijd centraal staat tijdens de rijlessen. Jij moet tenslotte het rijexamen met een positief resultaat afleggen en dat kun je alleen doen door goed te oefenen met je rijinstructeur. Onze gekwalificeerde rijinstructeurs leren jou alle benodigde skills die je nodig hebt, zoals voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Kun jij de auto al uitstekend beheersen, maar wil je nog wat meer oefenen met fileparkeren? Dan past jouw persoonlijke rijinstructeur de les daar volledig op aan. Nationale Rijschool staat niet voor niets bekend om het hoge slagingspercentage. Hieronder hebben we de voordelen van de beste rijschool in Eindhoven nog eens opgesomd:

 • Start nu en betaal later !
 • Persoonlijke autorijlessenmethode
 • Altijd een vaste en goed gekwalificeerde rijinstructeur
 • Een lespakket dat bij jou past
 • Hoog slaginspercentage
 • Ophalen en afzetten waar jij wilt
 • Altijd een GRATIS proefles bij afname van een lespakket
 • Gratis herexamen(s) bij afname van een lespakket

Autorijlessen in Eindhoven en omstreken

Je rijbewijs halen in Eindhoven? Dat kan! Ook in de omliggende plaatsen, dorpen en steden geeft Nationale Rijschool rijlessen. Zo kun je ook autorijles volgen in Helmond, Valkenswaard en Best. Benieuwd of Nationale Rijschool in Eindhoven ook bij jou in de buurt les geeft?

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Eindhoven

Kun je niet wachten om zelfstandig met de auto de weg op te gaan en wil je lekker rondrijden met vrienden en vriendinnen, zelf op vakantie of lekker met de auto naar je werk? Dan is een spoedcursus om je rijbewijs te halen in Eindhoven een goed idee. Binnen 5 tot 13 dagen word je volledig klaargestoomd voor het verkeer zonder dat je eerst op de wachtlijst komt. Dat is nog eens met spoed je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in Eindhoven. Vraag een gratis proefles aan om de mogelijkheden te bespreken met jouw rijinstructeur of neem een kijkje bij onze spoedopleiding in Eindhoven.

Goedkope rijschool in Eindhoven

Het halen van een rijbewijs kan soms veel geld kosten en daarom wil je de beste kwaliteit voor je geld. Een goedkope rijschool in Eindhoven kun je herkennen aan de voordelige lespakketten. Uitstekende rijlessen voor een scherpe prijs. Dus wacht niet langer met het aanvragen van je rijbewijs en vraag een proefles aan bij Nationale Rijschool in Eindhoven. Alleen dan weet je zeker dat je goedkoop je rijbewijs kunt halen.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Eindhoven of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €325,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×