Rijschool in Eindhoven

Proefles aanvragen

Ontdek de beste keuze voor je rijopleiding bij Nationale Rijschool Eindhoven via een gratis proefles. Maak kennis met je instructeur en versterk snel je essentiële rijvaardigheden. Met ervaren instructeurs aan je zijde, zul je snel de nuances van het autorijden oppikken. Maak je geen zorgen meer over het rijexamen, het wordt een fluitje van een cent!

Ga direct naar:

De beste rijschool van Eindhoven - Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Eindhoven staat synoniem voor uitmuntendheid. Ons team van ervaren instructeurs is hoogopgeleid en bekwaam in hun vak. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheden en identificeert hij de leerpunten waarop de nadruk moet liggen. Zo verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel onder de knie krijgt.

Door te kiezen voor de vooraanstaande rijschool van Eindhoven vergroot je je kans op succes bij het rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen een boost en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Eindhoven profiteer je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Altijd korting op jouw rijles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Uitstekende autorijlessen in Eindhoven en omgeving

Tijdens de rijles draait alles om jou. De instructeur past zich aan jouw wensen aan, zowel wat betreft de lesinhoud als praktische zaken. Je hebt het gemak dat de instructeur je thuis ophaalt. Samen rijd je door de gebieden waar je normaal gesproken rijdt, zoals het stadscentrum, de ringweg en het Philips Stadion. Bovendien worden de lessen gepland op tijdstippen die jou het beste uitkomen, dankzij de flexibiliteit van onze instructeurs. Of je nu 's ochtends of 's avonds rijlessen wilt volgen, het is allemaal mogelijk. Als je liever rijlessen volgt in Valkenswaard, Veldhoven of Helmond, is dat ook geen probleem, aangezien Nationale Rijschool actief is in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Als je kiest voor een spoedcursus bij Nationale Rijschool Eindhoven, behaal je je rijbewijs in een recordtijd. Alle rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of ze te verspreiden over een maand, afhankelijk van je leerbehoeften. Je krijgt meerdere uren per dag les, wat zorgt voor snelle vooruitgang. Je kunt je rijexamen afleggen binnen 5 tot 8 dagen, zonder wachttijd, zodat je meteen kunt beginnen.

Proefles in Eindhoven

Dankzij onze deskundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Eindhoven. Elke lessenreeks begint met een gratis proefles. Tijdens deze les beoordeelt de instructeur je niveau en stemt het rijlespakket daarop af.

De proefles kost 40 euro, maar als je besluit om verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je in alle rust kunt beslissen of je al je rijlessen bij Nationale Rijschool Eindhoven wilt volgen. Reserveer nu je gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.