Rijschool in Barendrecht

Proefles aanvragen

Voor je de beste rijlessen in Barendrecht kan je terecht bij de rijinstructeurs van Nationale Rijschool. Je kan bij hen kwaliteitsvolle lessen volgen jouw tempo. Nationale Rijschool Barendrecht biedt de beste autorijlessen in de regio, en dat op elk moment van de dag. Leer rijden in je eigen wijk en voel je meteen op je gemak achter het stuur. 

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

De beste rijlessen in Barendrecht volg je bij Nationale Rijschool. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring en geven op een enthousiaste manier les. In korte tijd leer je alle skills die je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen.

Ieders rijlespakket ziet er anders uit en is op maat. Je verspilt geen tijd aan dingen die je al beheerst en kan je extra aandacht besteden aan moeilijke plaatsen en handelingen zoals parkeren of een drukke baan oversteken. De autorijlessen van Nationale Rijschool Barendrecht zijn goedkoop én kwaliteitsvol. 

Alle voordelen van Nationale Rijschool op een rijtje

Bij Nationale Rijschool Barendrecht geniet je van heel wat extra’s als je autorijlessen volgt. 

 • Gratis proefles
 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Via onze rijlessen haal jij je rijbewijs op je eigen tempo en via een aangepast plan. Je slaagt voor je rijbewijs zonder zorgen. 

Rijlessen wanneer het jou uitkomt!

Tijdens de autorijlessen in Barendrecht rij je door wijken zoals Buitenoord, Vrijenburg en Havenkwartier. De rijinstructeurs nemen je mee op de wegen waarop jij naar je school rijdt en elke dag beweegt. Verder nemen ze je mee naar moeilijke punten die je op je rijexamen zal tegenkomen. 

Woon je niet in Barendrecht? Geen zorgen! Je vindt de Nationale Rijschool ook in steden zoals Rotterdam, Hellevoetsluis en Capelle aan den IJssel.

De rijinstructeurs van Nationale Rijschool zijn flexibel en werken niet enkel van 9 uur tot 17 uur. Ook om 8u in de ochtend of om 21u in de avond kan je rijlessen volgen. Wij komen naar je toe wanneer dat voor jou uitkomt.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Spoedcursus rijbewijs in Barendrecht

Heb je dringend je rijbewijs nodig? Ga je je met je auto moeten verplaatsen voor je nieuwe baan? Of hunker je naar de vrijheid dat een rijbewijs brengt? Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Barendrecht. 

Een spoedcursus rijbewijs kost niet veel meer dan het basispakket maar het biedt heel wat voordelen. Deze cursus wordt afgelegd aan een hoger tempo waardoor je veel uren achter het stuur zit. Dat zorgt ervoor dat je alle vaardigheden en kennis snel onder de knie krijgt. Je rijexamen boek je aan het begin van je lessenreeks zodat je een duidelijke deadline hebt.

Plan jouw gratis proefles in Barendrecht

Bij elk lespakket van Nationale Rijschool Barendrecht, krijg je een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor die proefles die je terug krijgt als je besluit om al je autorijlessen bij Nationale Rijschool te volgen. Zo is die proefles alsnog gratis.

Aan de hand van die proefles bepaalt de lesgever de je niveau en wat je al en wat je nog niet kan. Zo kan hij of zij je lessen optimaal samenstellen. De goedkope rijlessen die je volgt bij Nationale Rijschool in Barendrecht worden gegarandeerd een succes. Boek nu jouw proefles en ga meteen aan de slag!

 Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×