Rijschool in Alphen aan den Rijn

Proefles aanvragen

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Kies net als duizenden anderen voor rijschool Nationale Rijschool in Alphen-aan-den-rijn.

Onze instructeur in Alphen-aan-den-rijn helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt tevens in de regio van Alphen-aan-den-rijn en doet daarbij plaatsen aan als 's-Molenaarsbuurt, Ridderbuurt of Hoorn. Wist je trouwens dat Nationale Rijschool in de omgeving van Alphen-aan-den-rijn meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in BoskoopBodegraven en Roelofarendsveen.

Onze rijinstructeur in Alphen-aan-den-rijn over Nationale Rijschool: "Iedere leerling is anders. Ik probeer ieder persoon daarom op de beste manier te helpen. Ik merk dat dit resulteert in de beste resultaten."

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Alphen-aan-den-rijn zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Klap uit Alphen-aan-den-rijn: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Waarom kies je voor Nationale Rijschool?

Start nu en betaal later !

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Woon je in de uithoek van Alphen-aan-den-rijn, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Slechts €42 p/rijles: de laagste uurprijs in Alphen-aan-den-rijn!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij Nationale Rijschool is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Wil jij lessen in Alphen-aan-den-rijn en omgeving? Bel met Nationale Rijschool of vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu