Rijschool in Alphen aan den Rijn

Proefles aanvragen

Onderzoek met een proefles of Nationale Rijschool Alphen aan den Rijn de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer vlot, veilig autorijden. Ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je snel alle ins en outs van het autorijden onder de knie krijgt. Stress over het rijexamen is verleden tijd!

Nationale Rijschool: voor iedereen de juiste keuze!

Nationale Rijschool Alphen aan den Rijn staat garant voor kwaliteit. Samenwerkend met een team van ervaren instructeurs die deskundig zijn in hun vakgebied. De proefles helpt de instructeur je niveau te bepalen en te beslissen waar de aandacht tijdens de lessen op gericht moet zijn. Zo wordt er geen tijd verspild aan wat je al kunt of snel leert.

Door rijlessen te volgen bij de top rijschool in Alphen aan den Rijn, ben je verzekerd van succes bij je rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen een impuls en zorgen ervoor dat je je zelfverzekerd voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Alphen aan den Rijn profiteer je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Autorijschool in en rondom Alphen aan den Rijn

Gedurende een rijles ligt alle focus op jou. De instructeur stemt zich af op jouw wensen, zowel qua lesinhoud als praktisch. Je hebt het voordeel thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen rijd je door de wijken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, langs de Rijn en de vele rijksmonumenten. Verder worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus ochtend- en avondlessen zijn mogelijk. Liever rijles in Waddinxveen, Leiden of Zoetermeer? Geen probleem. Nationale Rijschool is in heel Nederland actief. 

Snel je rijbewijs behalen

Kies voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Alphen aan den Rijn en behaal nog sneller je rijbewijs. De rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen alle lessen in één week te volgen of te spreiden over een maand, afhankelijk van je haast. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Binnen 5 tot 8 dagen kun je je rijexamen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Gratis proefles in Alphen aan den Rijn

Dankzij onze ervaren instructeurs zijn de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool onder de beste in Alphen aan den Rijn. Elke lessenserie start met een proefles, die geheel gratis is. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau bepalen en het lespakket samenstellen.

besluit je lessen voort te zetten bij Nationale Rijschool, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder, zodat je rustig kunt bedenken en bespreken of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Alphen aan den Rijn. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu