Rijschool in Rijschool in Sliedrecht

Proefles aanvragen

Ontdek met een proefles of Nationale Rijschool Sliedrecht de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en ontwikkel vlot je rijvaardigheid. Door ervaren instructeurs leer je binnen no-time alle kneepjes van het autorijden. Stress voor je rijexamen is verleden tijd; dit wordt kinderspel!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Kwaliteit is kenmerkend voor Nationale Rijschool in Sliedrecht. Deze rijschool werkt nauw samen met een ervaren team instructeurs. Een proefles helpt de instructeur jouw niveau te bepalen en de aandachtspunten voor de lessenreeks vast te stellen. Zo besteed je geen tijd aan zaken die je al beheerst of snel leert.

Door te kiezen voor de beste rijschool van Sliedrecht vergroot je je kans op slagen voor je rijexamen. De instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom je voor ons moet kiezen?

Bij Nationale Rijschool Sliedrecht geniet je niet alleen van de expertise van onze rijinstructeurs maar ook van tal van andere voordelen.

nationale rijschool voordelen

Autorijschool in Sliedrecht en omgeving

Gedurende een rijles staat jij centraal. De instructeur past zich aan jouw behoeften aan, zowel qua lesinhoud als praktische zaken. Zo kun je thuis worden opgehaald en rijd je door langs vertrouwde plekken zoals het centrum, dijken en het baggermuseum. Lessen worden ingepland op momenten die jou uitkomen, zelfs 's ochtends of 's avonds. Liever les in Dordrecht, Gorinchem of Rotterdam? Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Snel je rijbewijs halen?

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Sliedrecht, dan haal je nóg sneller je rijbewijs. Rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken en kunnen over een week of maand verspreid worden, afhankelijk van je haast. Met meerdere lesuren per dag boek je snel vooruitgang en kun je binnen 5 tot 8 dagen je rijexamen afleggen. Geen wachttijden, dus je kunt direct starten!

Gratis proefles

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Sliedrecht. Elke reeks start met een gratis proefles, waarna de instructeur je niveau inschat en een rijles pakket samenstelt.

Je betaalt €45 voor de proefles, maar krijgt dit bedrag terug als je besluit lessen te nemen bij Nationale Rijschool. Na de les ontvang je een informatiebrochure om op je gemak te bepalen of je alle rijlessen bij Nationale Rijschool Sliedrecht wilt volgen. Boek nu je gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.