Rijschool in Amsterdam

Proefles aanvragen

Je rijbewijs halen in Amsterdam? Door het hectische verkeer en de drukke Amsterdamse straten moet je een autorijschool hebben die jou met vertrouwen de weg op stuurt. Nationale Rijschool geeft rijlessen in Amsterdam. Dus woon jij in Amsterdam en wil jij je rijbewijs halen? Schrijf je direct in bij onze rijschool in Amsterdam en start deze week nog met je autorijlessen!

Een rijschool in elke regio van Amsterdam

Nationale Rijschool is de autorijschool bij jou in Amsterdam, dus ook bij jou in de buurt. Of je nou in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, Zuidoost of West woont, werkt of naar school gaat, wij halen jou op waar je maar wilt en zetten je ook netjes weer af. Zelfs het drukke centrum van Amsterdam is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast geeft Nationale Rijschool ook rijlessen in de omliggende steden, zoals: Amstelveen, Haarlem en Zaandam. Vraagt direct online jouw proefles aan en je ziet ons binnen de kortste keren bij jou voor de deur.

De beste rijschool van Amsterdam - Nationale Rijschool

Bij Nationale Rijschool sta jij centraal. Dus ben je op zoek naar de beste rijschool van Amsterdam en ben je benieuwd naar onze persoonlijke aanpak? Vraag dan een proefrijles aan om kennis te maken. Op basis van de proefles maakt de rij instructeur een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Als starter met weinig ervaring heb je gemiddeld zo’n 35 tot 45 rijlessen nodig. Ervaren rijinstructeurs en een goede rijschool bij jou in de buurt, wat wil je nog meer?

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Amsterdam

In een drukke stad als Amsterdam vliegt de tijd voorbij. Dan is wel zo fijn als je met spoed je rijbewijs kunt halen. Nationale Rijschool biedt in Amsterdam ook de mogelijkheid om snel je rijbewijs te halen, zodat jij binnen no-time te trotse eigenaar bent van dat felbegeerde roze pasje. Naast de reguliere rijlessen is het ook mogelijk om een spoedcursus in Amsterdam te volgen van slechts 5 tot 13 dagen. Dat is nog eens snel!

Goedkope rijschool in Amsterdam

Start nu en betaal later!

Heb je hard gespaard en wil je goedkope rijlessen volgen? Dat kan! Nationale Rijschool is een goedkope rijschool in Amsterdam en we zijn er op gericht je zo snel mogelijk af te laten rijden. Om het goedkoper te maken voor jou, bieden wij je een aantal gratis diensten aan. Zo is de proefles gratis bij afname van een lespakket en hoef je niet te betalen voor eventuele herexamen. Tot slot is het mogelijk om jouw rijlessen achteraf te betalen. Start nu en betaal later!
Profiteer ook van deze voordelen en schrijf je direct in bij onze rijschool in Amsterdam!

Wil je meer weten over onze rijschool in Amsterdam of over de rijlessen? Neem contact met ons op of bekijk onze rijlespakketten.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu