Rijschool in Rotterdam

Proefles aanvragen

Op zoek naar de beste autorijschool in Rotterdam? In Rotterdam leer je als geen ander autorijden. Door de goede mix van goed aangelegde wegen, smalle straatjes, bruggen, stoplichten en soms drukke verkeer wordt je tijdens het volgen van rijlessen bij Nationale Rijschool perfect voorbereid op je praktijkexamen bij het CBR. Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Rotterdam en start deze week nog met het halen van je rijbewijs bij rijschool Nationale Rijschool.

De voordelen van Nationale Rijschool:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • € 5 korting per rijles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Autorijlessen in Rotterdam

Nationale Rijschool is onbetwist één van de grootste rijscholen van Nederland. Jaarlijks slagen duizenden leerlingen doordat zij hebben gekozen om hun rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool in Rotterdam. Onze ervaren rij-instructeurs nemen tijdens de autorijlessen alle tijd om jou de fijne kneepjes van het autorijden te leren. Vind je fileparkeren of de hellingproef een lastige manoeuvre? Geen enkel probleem, dan oefenen we dat net zo lang totdat jij zelfverzekerd je praktijkexamen kunt starten. Vraag vandaag nog een proefles aan en dan nemen wij direct contact met je op om je eerste rijles in te plannen.

Bekijk hier onze lespakketten

Een rijschool in elke regio van Rotterdam

Rotterdam is groot en toch vind je Nationale Rijschool overal, dus ook in Rotterdam Noord, Oost, Zuid en West! Tijdens de rijlessen in Rotterdam zul je om gewend te raken aan het drukke verkeer regelmatig van Noord naar Zuid rijden. Daarnaast ga je uiteraard ook oefenen op de snelweg. Wist je trouwens dat autorijschool Nationale Rijschool in de omgeving van Rotterdam meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals Barendrecht, Hoogvliet, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen. Af en toe zul je ook de volgende leerling ophalen in andere plaatsen rondom Rotterdam, dus kun jij ook gelijk oefenen in andere gebieden. Rijschool Nationale Rijschool vind je in ieder uithoek van Rotterdam.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

De beste rijschool van Rotterdam - Nationale Rijschool

Op zoek naar de beste rijschool van Rotterdam? Die heb je gevonden! Bij Nationale Rijschool lessen dagelijks honderden leerlingen en slagen meestal in één keer. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat je niet in één keer slaagt. Geen probleem! Want wij betalen je herexamen en je persoonlijke rij-instructeur zal extra hard met je oefenen zodat je zeker de tweede keer slaagt. Een goede rijschool in Rotterdam onderscheidt zich door kwalitatieve rijlessen en die vind je bij Nationale Rijschool.

Goedkope rijschool in Rotterdam

Hard gespaard voor het halen van je rijbewijs en ben je op zoek naar een goedkope rijschool? Wij begrijpen als geen ander dat jij je spaargeld goed wilt gebruiken en het liefst nog wat geld overhoudt voor het kopen van een auto. Bij Nationale Rijschool vind je goedkope rijlessen en scherp geprijsde lespakketten. Je kunt je rijbewijs halen op je eigen tempo of gebruiken maken van onze spoedcursus in Rotterdam. Met de spoedcursus kun je versneld in 5 tot 13 dagen je rijbewijs halen in Rotterdam. Cool toch? Want bij Nationale Rijschool slaag je sowieso voor je rijbewijs.

Wil je meer weten over onze rijschool in Rotterdam of gewoon een proefles inplannen? Dat kan altijd! Neem contact met ons op.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×