Spoedcursus rijbewijs

Spoedcursus

Ben je eindelijk oud genoeg om je rijbewijs te halen? Sta je al lang te springen om achter het stuur te kruipen? Of heb je dat rijbewijs snel nodig voor dat ene baantje? Je kan nu snel je rijbewijs halen via een spoedcursus rijbewijs.

Net als bij een normale cursus volg je praktijklessen. Het verschil is dat in de spoedcursus de lessen elkaar sneller opvolgen. Deze cursus is voor iedereen die zijn of haar rijbewijs snel nodig heeft voor een studie of job. Maar ook voor hen die er niet maanden over wil doen om hun rijbewijs te halen.

Snel & goedkoop je rijbewijs halen

Het verschil tussen een gewone cursus en een snelcursus rijbewijs is, zoals  je al verwacht, dat je er veel minder lang over doet. Al je rijlessen volgen elkaar op binnen de 2 tot 4 weken. Je kan ervoor kiezen om al je lessen in 1 week te nemen of wat meer gespreid over 4 weken. Het is zo als je zelf wil. Zo kan jij snel je rijbewijs halen. Een mogelijkheid bij de spoedcursus is om binnen 5-8 dagen je praktijkexamen af te leggen. Het betekent dat je in een week tijd bijvoorbeeld 5 lessen afneemt, elke dag drie uur rijlessen achtereen. Dan neem je in vijf dagen tijd al 15 lessen af.

Spoedcursus rijbewijs duren 3 tot 4 uren

De rijlessen van de spoedcursus rijbewijs duren 3 tot 4 uur. Let wel op, lange rijlessen kunnen vermoeiend zijn omdat je je erg lang moet concentreren en je veel nieuwe informatie absorbeert. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voor elke les. Zo gebeuren er zeker geen ongelukken. Het voordeel van een snelcursus rijbewijs is dat je meer achter het stuur zit dan bij gewone lessen. Daardoor leer je sneller en gemakkelijker. Handig! Je kan de verschillende opties van rijlespakketten hier vergelijken.

Kosten van de snelcursus autorijbewijs

Snel je rijbewijs halen is maar een beetje duurder dan het trager doen. De spoedcursus rijbewijs is relatief goedkoop en een goede investering, zeker wanneer je je rijbewijs nodig hebt voor je baan. Je rijbewijs heb je bovendien voor de rest van je leven.

 • Je bent verzekert van een snelle examendatum.
 • Je krijgt extra aandacht van je leraar of lerares.
 • Hij of zij kent je pijnpunten sneller waardoor je deze efficiënt kan verbeteren.
 • Je krijgt je vervolgexamens helemaal gratis als je niet van de eerste keer slaagt.
 • Je hebt de optie om achteraf het aantal uren dat je les volgde te betalen.

Gratis proefles bij nationale rijschool

Voor een snelcursus betaal je slechts € 785,-. Een spoedcursus rijbewijs is dus best goedkoop in vergelijking met de normale pakketten. Niet te vergeten dat je je rijbewijs snel in handen hebt en de baan op kan, die vrijheid en flexibiliteit is onbetaalbaar. Slaag je niet de eerste keer? Dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Proefrijles voor je spoedcursus

Nationale rijschool heeft geen wachttijd. Je kan dus meteen een proefles reserveren.
Laat de instructeur weten dat jij een spoedcursus wil doen en reserveer onmiddellijk je spoedcursus en examendatum.

Let op: Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

ja, ik wil een gratis proefles

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×