nederland rijles

Rijschool in Leiden

gratis proefles x

Wil jij de wijde wereld in trekken met de auto? Lekker cruisen met vrienden, op vakantie met je vriend(in) of heb jij je rijbewijs nodig voor je werk? Begin dan zo snel mogelijk met rijlessen bij Nationale Rijschool rijschool in Leiden. Onze rijinstructeurs staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Voor je het weet ben jij in het bezit van je rijbewijs. Bij onze autorijschool in Leiden zijn geen lange wachtlijsten, dus je kunt direct starten met het volgen van rijlessen. Jij bepaalt hoe snel je jouw rijbewijs wilt halen. Of je nou 1 of 2 keer per week een rijles volgt of je rijbewijs met een spoedcursus binnen 5 tot 13 dagen wilt halen, het kan allemaal. Vraag vandaag nog een proefles aan voor het halen van je rijbewijs B.

De beste rijschool van Leiden - Nationale Rijschool

Bij Nationale Rijschool autorijschool in Leiden maken we gebruik van onze unieke lesmethode, waardoor de meeste leerlingen in één keer slagen voor hun praktijkexamen. En zelfs als je niet in één keer slaagt is dat bij rijschool Nationale Rijschool geen enkel probleem, want bij afname van een lespakket zijn eventuele herexamen(s) helemaal gratis. Dat maakt Nationale Rijschool een goede rijschool. Of eigenlijk de beste rijschool van Leiden en omstreken, want ook in Oegstgeest, Wassenaar, Katwijk en Roelofarendsveen geeft Nationale Rijschool rijlessen. Maak direct kennis met jouw persoonlijke rijinstructeur!

Goedkope rijschool in Leiden.

Start nu en betaal later!

Wil jij op korte termijn je rijbewijs halen en ook nog eens bij een goedkope rijschool in Leiden? Dan ben je bij Nationale Rijschool aan het juiste adres voor een betrouwbare rijopleiding. Onze goedkope rijlessen volg je in de allernieuwste lesauto’s die van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens de rijlessen oefen je in het drukke Leidse stadscentrum, leer je inparkeren in de krappe parkeervakken en rij je regelmatig over de snelweg naar bijvoorbeeld Den Haag. Bij Nationale Rijschool autorijschool in Leiden word je binnen no-time voorbereid op je praktijkexamen.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Leiden of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×