Rijschool in Leiden

Proefles aanvragen

Wil jij de wijde wereld in trekken met de auto? Lekker cruisen met vrienden, op vakantie met je vriend(in) of heb jij je rijbewijs nodig voor je werk? Begin dan zo snel mogelijk met rijlessen bij Nationale Rijschool rijschool in Leiden. Onze rijinstructeurs staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Voor je het weet ben jij in het bezit van je rijbewijs. Bij onze autorijschool in Leiden zijn geen lange wachtlijsten, dus je kunt direct starten met het volgen van rijlessen. Jij bepaalt hoe snel je jouw rijbewijs wilt halen. Of je nou 1 of 2 keer per week een rijles volgt of je rijbewijs met een spoedcursus binnen 5 tot 13 dagen wilt halen, het kan allemaal. Vraag vandaag nog een proefles aan voor het halen van je rijbewijs B.

De beste rijschool van Leiden - Nationale Rijschool

Bij Nationale Rijschool autorijschool in Leiden maken we gebruik van onze unieke lesmethode, waardoor de meeste leerlingen in één keer slagen voor hun praktijkexamen. En zelfs als je niet in één keer slaagt is dat bij rijschool Nationale Rijschool geen enkel probleem, want bij afname van een lespakket zijn eventuele herexamen(s) helemaal gratis. Dat maakt Nationale Rijschool een goede rijschool. Of eigenlijk de beste rijschool van Leiden en omstreken, want ook in Oegstgeest, Wassenaar, Katwijk en Roelofarendsveen geeft Nationale Rijschool rijlessen. Maak direct kennis met jouw persoonlijke rijinstructeur!

Goedkope rijschool in Leiden.

Wil jij op korte termijn je rijbewijs halen en ook nog eens bij een goedkope rijschool in Leiden? Dan ben je bij Nationale Rijschool aan het juiste adres voor een betrouwbare rijopleiding. Onze goedkope rijlessen volg je in de allernieuwste lesauto’s die van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens de rijlessen oefen je in het drukke Leidse stadscentrum, leer je inparkeren in de krappe parkeervakken en rij je regelmatig over de snelweg naar bijvoorbeeld Den Haag. Bij Nationale Rijschool autorijschool in Leiden word je binnen no-time voorbereid op je praktijkexamen.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Leiden of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×