Rijschool in Rijschool in Alblasserdam

Proefles aanvragen

Ontdek met een proefles of Nationale Rijschool Alblasserdam de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en ontwikkel vlot je rijvaardigheid. Dankzij deskundige instructeurs beheers je in een korte tijd alle facetten van het autorijden. Geen zorgen meer over je rijexamen, het wordt een makkie!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Alblasserdam staat voor topkwaliteit. De rijschool werkt nauw samen met een ervaren team instructeurs, die goed opgeleid en experts zijn in hun vak. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur je niveau en bepaalt waar de nadruk op moet liggen tijdens de lessenreeks. Zo hoef je geen tijd te besteden aan zaken die je al beheerst of snel oppikt.

Bij de vooraanstaande rijschool van Alblasserdam is slagen voor je rijexamen haast gegarandeerd. De instructeurs verhogen je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom je voor ons moet kiezen?

Bij Nationale Rijschool Alblasserdam geniet je niet alleen van de expertise van onze rijinstructeurs maar ook van tal van andere voordelen.

Autorijschool in Alblasserdam en omgeving

Gedurende een rijles staat jouw ontwikkeling centraal. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften, zowel inhoudelijk als praktisch. Zo kun je thuis worden opgehaald en samen door bekende gebieden rijden, zoals het centrum, dijken en de singel. De lessen worden ingepland op momenten die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus lessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds plaatsvinden. Liever les in Hendrik Ido-Ambacht, Krimpen aan den Ijssel of Ridderkerk? Dat kan, want Nationale Rijschool is in heel Nederland Actief!

Spoedcursus nodig?

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool in Alblasserdam, dan behaal je je rijbewijs nog sneller. Rijlessen worden binnen 1 tot 4 weken achter elkaar gepland, afhankelijk van je voorkeur. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of verspreiden over een maand. Je volgt dagelijks meerdere lesuren, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen worden afgelegd en er zijn geen wachttijden, dus je kunt direct starten.

Gratis proefles in Alblasserdam

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste van Alblasserdam behoren. Elke lesreeks start met een gratis proefles, waarna de instructeur je niveau beoordeelt en een passend lespakket samenstelt.

De proefles kost €45, maar dit bedrag krijg je terug als je besluit verder te gaan met rijlessen bij Nationale Rijschool. Na de les ontvang je een informatiebrochure om op je gemak te beslissen of je alle rijlessen bij Nationale Rijschool Alblasserdam wilt volgen. Reserveer nu je gratis proefles en geniet van alle voordelen die Nationale Rijschool te bieden heeft!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.