Proefles autorijden

Ben je eindelijk 17 jaar en wil je weten hoe een autorijles verloopt? Wil je je rijbewijs halen en ben je op zoek naar de beste rijschool? Of heb je je rijbewijs snel nodig en wil je een spoedcursus volgen? Start met een gratis proefles autorijden bij Nationale Rijschool.

Wat kun je verwachten van een proefles autorijden? 

Tijdens een proefles leer je de eerste stappen van het autorijden. De instructeur neemt je mee naar rustige straten bij jou in de buurt zodat jij kan tonen wat je al kan. Aan de hand daarvan kan de instructeur of instructrice bekijken hoe jouw ideale rijlespakket eruit ziet.

Jij leert vrijblijvend hoe het is om rijlessen te volgen bij een professionele instructeur . Na de les krijg je een informatiepakket mee zodat je alles nog eens rustig kan bekijken. Vervolgens beslis je op je gemak of je al dan niet een van de rijlespakketten van Nationale Rijschool volgt.

Waarom een proefles bij Nationale Rijschool?

Nationale Rijschool werkt enkel met ervaren instructeurs die goed opgeleid zijn. Dankzij een efficiënte lesmethode ligt de slaagkans enorm hoog. Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen, je hebt dus geen gedoe voor de les met betalingen. Na een lespakket bij ons, zit je zelfverzekerd achter het stuur en heb jij alle skills onder de knie.

Bovendien volg je lessen bij jouw in de buurt en op jouw tempo. Zowel bij een spoedcursus als bij een basispakket plant de lesgever de rijlessen in op een moment dat voor jou uitkomt en hij of zij past de lessen aan op maat.

Proefles aanvragen

Hoe werkt het?

Een proefles autorijden aanvragen bij Nationale Rijschool is heel makkelijk. Jij vult het formulier in op de website. Vervolgens nemen wij contact met je op om de proefles te plannen. That’s it!

De proefles wordt gepland op een moment dat voor jou uitkomt. De instructeurs zijn flexibel en kunnen je bij je thuis ophalen. De proefles is 100% vrijblijvend. Kan je op het laatste moment toch niet of wil je afzeggen om welke reden dan ook? Dat kan. Wij passen ons aan jou aan. Een proefles volgen bij Nationale Rijschool heeft heel wat voordelen.

De prioriteit van de instructeurs van Nationale Rijschool is dat jij je rijexamen met succes haalt.

Boek nu jouw gratis proefles

Twijfel je nog of je met Nationale Rijschool aan de slag wilt? De proefles is volkomen vrijblijvend, je hoeft pas nadien te beslissen of je al dan niet al je rijlessen volgt bij een van de vele locaties van Nationale Rijschool. Reserveer nu je plek en volg je proefles deze week nog!

Veelgestelde vragen over de proefles

Vind hieronder al de antwoorden op de vragen die je hebt over de gratis proefles van Nationale Rijschool. Ben je toch niet geholpen? Aarzel niet om ons te contacteren op 0884201010 of via mail.

Lees meer
  • Een proefles duurt 1 uur.

  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.

  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.

  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.

  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.

  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.

  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.

  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook!

    Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×