WHAT THE FAQ?

Proefrijles

Een proefles is bij Nationale Rijschool helemaal gratis als je daarna kiest om een rijlespakket bij ons af te nemen. Plan gemakkelijk je gratis proefles in.

Een proefles is ideaal om het niveau van je rijvermogen te bepalen. De rijinstructeur kan tijdens de proefles aangeven wat goed gaat en hoeveel lessen hij of zij denkt dat jij nodig hebt. Plan gelijk je gratis proefles in!

Een proefles duurt bij Nationale Rijschool 1 uur. Plan vandaag nog je gratis proefles!

Bekijk alles

Prijzen

​​Bij Nationale Rijschool is het naast achteraf betalen ook mogelijk om op meerdere manieren te betalen. Zo is het mogelijk om via Ideal of contant je pakket of rijlessen te betalen! Bespreek met je rijinstructeur op welke manier je wilt betalen.

Benieuwd naar wat je rijbewijs je gaat kosten?

Bekijk dan deze 2 situaties!

Een rijles bij Nationale Rijschool kost €48.

Lees gelijk meer over onze prijzen!
Bekijk alles

Rijexamen

Ja, je moet voor je rijexamen of tussentijdse toets altijd Nationale Rijschool machtigen. Weet je niet hoe? Bekijk onze pagina over hoe en waar je moet machtigen.

Het zakken voor je rijexamen kan altijd gebeuren en is geen ramp. De kunst is om feedback te gebruiken en deze mee te nemen naar je volgende rijexamen. Bekijk wat je moet doen als je bent gezakt.

Heb je door een reden faalangst? Dan kan je het faalangst rijexamen aanvragen. Hierbij krijg je bijvoorbeeld meer tijd. Lees snel verder om alles te weten over het faalangst rijexamen.

Bekijk alles

Rijles

Je hoeft eigenlijk niks mee te nemen naar je eerste rijles. Let wel op, het kan bijvoorbeeld in de zomer handig zijn om een flesje water of een zonnebril mee te nemen.

Je leert al vrij vlot schakelen tijdens je rijlessen. De kunst is om dit volledig te beheersen in verschillende situaties. Dit proces verschilt per persoon.

Het verschilt per persoon hoeveel uur je nodig hebt om te slagen. Bij onze gratis proefles kan de rijinstructeur een goede inschatting maken hiervan.

Bekijk alles

Theorie

Er is geen limiet op het aantal keer zakken voor het theorie-examen. Het is dus belangrijk om je fouten te leren.

Het theorie-examen kost €48.

Voorbereiding is heel belangrijk. Bekijk snel hoe je kan leren voor je theorie!

Bekijk alles

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en krijg binnen 24 uur een antwoord.

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×