Rijschool in Spijkenisse

Proefles aanvragen

Wil je je rijbewijs halen? Woon je in de buurt van Spijkenisse en wil je leren rijden in een vertrouwde omgeving? Voor je rijlessen in Spijkenisse kan je terecht bij de rij instructeurs en instructrices van Nationale Rijschool.

Je kan lessen volgen op jouw tempo. Nationale Rijschool Spijkenisse biedt de beste autorijlessen in de regio, en dat op flexibele uren. Leer rijden in je eigen buurt waar je de straten kent en krijg alle vaardigheden van het autorijden snel onder de knie. 

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool biedt autorijlessen aan in verschillende Nederlandse steden zoals Rotterdam, Vlaardingen en Hellevoetsluis. De autorijschool Spijkenisse staat bekend om haar flexibele en kwaliteitsvolle lessen. Onze rijinstructeurs zijn experten en begeleiden je vlot naar je examen.

Bijna iedereen die rijlessen volgt bij Nationale rijschool Spijkenisse, slaagt voor zijn of haar examen. Maar ook als je niet meteen een voldoende haalt, kan je via de beste rijschool in Spijkenisse gratis een herkansing reserveren. Handig én budgetvriendelijk! 

De voordelen van lessen bij Nationale Rijschool

Onze ervaren rijinstructeurs leren jou snel, goed rijden. Al na enkele lessen zit je vol zelfvertrouwen achter het stuur. Je krijgt heel wat extra’s als je autorijlessen volgt bij onze goede rijschool in Spijkenisse.

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Via onze rijlessen haal jij je rijbewijs op je eigen tempo. Onze flexibele betaalopties zorgen ervoor dat je op je gemak achter het stuur kruipt.

Rijles in Spijkenisse: op een manier die bij jou past

Je rijbewijs halen is eng en leuk tegelijk. Je moet opeens aan veel dingen tegelijk denken. Staat je richtingaanwijzer aan? Gebruik je de koppeling juist? En heb je die fietser wel gezien? Op je gemak leren rijden is dan ook een must! 

Nationale Rijschool Spijkenisse en haar rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij stressvrij leert rijden. Tijdens een gratis proefles bepaalt de lesgever je niveau. Vervolgens, gaat hij of zij geduldig met je aan de slag. Stap voor stap legt de lesgever grondig de verschillende vaardigheden uit. Samen met je lesgever zoek je momenten uit in je agenda die voor jou uitkomen, zo hoef je je niet in allerlei bochten te wringen en begin je zonder stress aan de les. Bij Nationale Rijschool kan je ook lessen volgen in de ochtend of in de avond.

Bovendien oefen je in de wijken waar je elke dag komt om naar school, de winkel of je vrienden te gaan. Je rijdt door Maaswijk, Groenewoud en Sterrenkwartier. De lesgever haalt je bij je thuis op. Zo leer je meteen naar school rijden of dat gevaarlijke kruispunt om de hoek oversteken onder de goede begeleiding van een ervaren lesgever.

Woon je niet in Spijkenisse maar wil je toch rijlessen volgen bij Nationale Rijschool? Vind onze andere rijscholen in steden zoals Rotterdam, Dordrecht of Ridderkerk op onze website. Zoals onze naam al zegt zijn wij actief in heel Nederland.

Met spoed je rijbewijs halen

Je kan omwille van verschillende redenen snel je rijbewijs nodig hebben. Bij Nationale Rijschool kan je direct aan lessen beginnen en hoef je niet te wachten. Bovendien kan je kiezen voor een spoedcursus rijbewijs in Spijkenisse. Zo haal je snel je rijbewijs en kan je de baan op.

De lesgever plant samen met jou de lessen kort achter elkaar in. Vlak na de lessenreeks leg je meteen je rijexamen af. Dat heeft veel voordelen. Je hebt veel uren aan een stuk in de auto gezeten en de verschillende handelingen zijn automatismen geworden. Via een spoedcursus rijbewijs Spijkenisse hoef je niet langer te wachten en haal je binnen enkele dagen of weken je rijbewijs. Handig, zeker als je het nodig hebt voor je baan of studie. Liever op een rustiger tempo je rijbewijs halen? We hebben ook andere rijlespakketten

Plan jouw gratis proefles in Spijkenisse

Nationale Rijschool biedt de goedkoopste rijlessen van Spijkenisse aan. Dat doet de rijschool zonder in te boeten aan kwaliteit.

Je kan proeven van een rijles aan de hand van een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor die proefles maar die krijg je terug als je lessen volgt bij Nationale Rijschool Spijkenisse. Na deze les kan je meteen je vervolglessen plannen samen met je lesgever. Boek vandaag jouw gratis proefles!

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×