Rijschool in Krimpen aan den IJssel

Proefles aanvragen

Haal je rijbewijs op je eigen tempo en op een tijdstip dat voor jou uitkomt. Dankzij Nationale Rijschool Krimpen aan den IJssel kan jij snel je rijbewijs halen. Dankzij een spoedcursus haal je je rijbewijs al in enkele dagen. Heb je wat meer tijd? Kies voor het basispakket of het rijlespakket gegarandeerd+. Zo slaag je zeker voor het rijexamen. 

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Krimpen aan den IJssel biedt verschillende rijlespakketten aan. Je kan kiezen uit het basispakket, de spoedcursus of de cursus gegarandeerd+. 

De beste rijschool in Krimpen aan den IJssel zorgt ervoor dat je aan het eind van elke lessenreeks slaagt voor je examen. In elk lespakket zit een minimum aan rijlessen en ook het rijexamen is inbegrepen in de prijs. Dat kan je bovendien gratis opnieuw doen indien je het niet van de eerste keer haalt. Maar dankzij onze ervaren rijinstructeurs is dat geen probleem.

Alle voordelen van Nationale Rijschool op een rij

De rijinstructeurs van Nationale Rijschool Krimpen aan den IJssel hebben jarenlange ervaring. Ze leren je enthousiast de beste tips en tricks om te leren rijden. De rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij je gerust voelt achter het stuur en weet hoe je alles moet uitvoeren.

Je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Krimpen aan den IJssel, zoals:

 • Gratis proefles als je je lessen volgt bij Nationale Rijschool
 • De mogelijkheid om achteraf te betalen
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamen garantie

Bij Nationale Rijschool haal je succesvol je rijbewijs op een leuke en budgetvriendelijke manier. 

Rijlessen in Krimpen aan den IJssel: zeg maar waar, wanneer en hoe laat

Een ander voordeel aan rijlessen volgen via Nationale Rijschool Krimpen aan den IJssel is dat de rijinstructeurs je ophalen bij je thuis op een moment dat voor jou uitkomt. Onze ervaren rijinstructeurs zijn flexibel en geven les op elk moment van de dag. Kan je enkel ’s avonds of om 9 uur in de ochtend? Dat is geen probleem.

De lesgever komt naar je toe, je hoeft zelf geen vervoer te regelen naar de rijles. Of je nu in Langeland, Kortland Noord of Oud Krimpen woont, de lesgever haalt je op bij je thuis. Samen rijdt je door de wijken waar je je elke dag in beweegt. 

Wist je dat je Nationale Rijschool ook in andere Nederlandse steden kan vinden zoals Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen? Op de website vind je alle locaties terug.

Snel je rijbewijs halen met een spoedcursus

Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs in Krimpen aan den IJssel kan je snel je rijbewijs halen. Een snelcursus rijbewijs zorgt ervoor dat je er minder lang over doet en meteen aan de slag kan.

De lesgever plant met jou de lessen kort achter elkaar in. Je leert rijden in korte tijd. Je reserveert ook meteen je rijexamen, zodat je dat vlak na je lessenreeks het examen kan afleggen. Dat heeft veel voordelen. Je hebt veel uren aan een stuk in de auto gezeten en de verschillende handelingen zitten nog vers in je hoofd. Via een spoedcursus rijbewijs hoef je niet langer te wachten en haal je al binnen enkele dagen of weken je rijbewijs. 

Bekijk hier onze lespakketten

Goedkope rijschool in Krimpen aan den IJssel: plan jouw gratis proefles in!

Of je nu voor een spoedcursus of een basis lespakket gaat, je hebt altijd recht op een gratis proefles als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool. Je betaalt 40 euro voor die proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij Nationale Rijschool te volgen.

Dankzij de goedkoopste rijschool in Krimpen aan den IJssel kan jij op een budgetvriendelijke manier je rijbewijs halen. Je hebt bovendien ook de optie om pas achteraf voor je rijlessen te betalen. Zo leer je rijden zonder zorgen. Boek nu je proefles en ga meteen aan de slag!

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu