Rijschool in Rotterdam Zuid

Proefles aanvragen

Ervaar met een proefles of Nationale Rijschool Rotterdam Zuid de ideale rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer snel en efficiënt autorijden. Met ervaren instructeurs aan je zijde beheers je in no-time alle tips en tricks van het autorijden. Stress over je rijexamen is verleden tijd. Dit wordt een fluitje van een cent!

Kwaliteit voorop bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Rotterdam Zuid staat voor kwaliteit. De rijschool heeft een team van ervaren instructeurs die goed opgeleid zijn en experts zijn in hun vakgebied. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur je niveau en bepaalt hij of zij waarop de aandacht tijdens de lessen gericht moet worden. Zo verspil je geen tijd aan dingen die je al beheerst of snel oppakt.

Door te kiezen voor de beste rijschool in Rotterdam Zuid, vergroot je je kans om te slagen voor je rijexamen. De instructeurs geven je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Rotterdam Zuid profiteer je niet alleen van de kennis en ervaring van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

Autorijschool in Rotterdam Zuid en omgeving

Gedurende een rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften. Dit geldt voor zowel de inhoud als de praktische kant van de les. Zo kun je thuis worden opgehaald door de instructeur. Samen rijd je door de wijken waar je dagelijks komt, zoals Charlois, Feijenoord en IJsselmonde en Fort Henricus. Daarnaast worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds plaatsvinden. Liever rijles in Zoetermeer, Vlaardingen of Capelle aan den IJssel? Geen probleem. Nationale rijschool is door heel Nederland actief.

Spoedcursus rijbewijs

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Rotterdam Zuid, dan haal je je rijbewijs nog sneller. Alle rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze over een maand te spreiden, afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Je krijgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen plaatsvinden. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct beginnen.

Proefles in Rotterdam Zuid

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Rotterdam Zuid. Elke lessenserie start met een proefles. Deze is geheel gratis. Op basis van deze les schat de instructeur je niveau in en stelt hij of zij het rijlespakket samen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om verder te gaan met de lessen van Nationale Rijschool, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder, zodat je rustig kunt overwegen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Rotterdam Zuid. Reserveer nu je gratis proefles en profiteer van de vele voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×