Rijschool in Den Haag

Proefles aanvragen

Woon jij in Den Haag en omstreken en reis jij nog elke dag met de fiets of het openbaar vervoer? Nationale Rijschool is de rijschool in Den Haag die jou snel aan jouw rijbewijs helpt. Den Haag staat bekend om het drukke verkeer en de vele trambanen. Door autorijles bij Nationale Rijschool te volgen laten we je direct kennis maken met deze hectische verkeersomstandigheden en gaan we ook geregeld de snelweg op. Nergens anders leer je zo goed autorijden als bij onze rijschool in Den Haag.

De voordelen van Nationale Rijschool:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie

Check snel:

Autorijschool Den Haag: start direct met lessen en betaal achteraf !

Veel autorijscholen in Den Haag hebben lange wachtlijsten, maar niet bij Nationale Rijschool. Wij hebben altijd meerdere rijinstructeurs beschikbaar die jou snel aan je rijbewijs helpen. Niet alleen in Den Haag, maar ook in omliggende plaatsen vind je Nationale Rijschool zoals: Zoetermeer, Leiden en Delft. Vraag jij vandaag nog je proefles aan? Dan kun je morgen al starten met het volgen van je autorijlessen. Het volgen van rijlessen is heel eenvoudig. Tijdens je proefles maakt jouw persoonlijke rijinstructeur een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben om vol vertrouwen aan je praktijkexamen te starten. Deze rijlessen volg je gewoon in Den Haag bij jouw persoonlijke rijinstructeur. Dus wil je snel je rijbewijs halen, zoek je een rijschool in Den Haag en heb je geen zin in lange wachttijden? Dan zien we je snel tijdens je eerste rijles!

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Den Haag!

Heb jij je rijbewijs liever gisteren dan vandaag? Dan is de spoedcursus in Den Haag echt iets voor jou. Nationale Rijschool in Den Haag biedt leerlingen de mogelijkheid om met spoed hun rijbewijs te halen. Binnen 5 tot 13 dagen heb jij je rijbewijs, snel toch? Dus wacht niet langer, vraag vandaag nog een proefles aan en volg binnen no-time jouw spoedcursus bij Nationale Rijschool in Den Haag.

Bekijk hier onze lespakketten

De beste rijschool - Nationale Rijschool

Tegenwoordig is er zoveel keuze aan rijscholen en het enige wat jij wil is snel je rijbewijs halen tegen een scherpe prijs bij een goede rijschool in Den Haag. Bij Nationale Rijschool vinden we het belangrijk dat jouw spaargeld goed wordt besteed. Het persoonlijke contact tijdens de rijlessen en de focus op jouw voortgang tijdens het autorijden maakt ons beslist de beste rijschool van Den Haag. Als jij moeite hebt met bepaalde onderdelen van het autorijden, zoals fileparkeren of de hellingproef, dan kun je samen met je rijinstructeur extra hard oefenen. En daarom ben je bij Nationale Rijschool aan het juiste adres. Jij blij, wij blij!

Goedkope rijschool in Den Haag

Benieuwd naar de kosten van het halen van je rijbewijs in Den Haag? Bij Nationale Rijschool vind je goedkope rijlessen. Niet overtuigd? Neem direct een kijkje bij onze lespakketten. Bij Nationale Rijschool volg je gemiddeld minder rijlessen dan bij een andere rijschool, daarom ben je uiteindelijk stukken goedkoper uit. Vraag vandaag nog een proefles aan en ervaar zelf de kwaliteit van onze rijlessen en waarom wij een goedkope rijschool zijn in Den Haag.

Wil je meer weten over onze rijschool in Den Haag of over de kosten van een rijbewijs? Vraag dan nu een proefles aan.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×