Rijschool in Den Bosch

Proefles aanvragen

Kom erachter via een proefles of Nationale Rijschool Den Bosch de juiste match is voor jouw rijtraject. Ontmoet je instructeur en doe in no-time essentiële rijvaardigheden op. Met kundige instructeurs bij jou, pik je het autorijden in een oogwenk op. Stress over het rijexamen? Dat is verleden tijd!

Kwaliteit als kenmerk, ga voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Den Bosch is synoniem voor topkwaliteit. De rijschool heeft een samenwerking met ervaren instructeurs die grondig zijn opgeleid en passie hebben voor hun beroep. Gedurende een proefles bekijkt de instructeur jouw rijkunsten en bepaalt hij/zij op welke aspecten extra aandacht nodig is. Zo vermijd je onnodige aandacht aan zaken die je al beheerst of snel oppakt.

Door te gaan voor de toonaangevende rijschool van Den Bosch, verhoog je de kans op succes tijdens je rijexamen. Onze instructeurs boosten je vertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt op de weg.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Den Bosch is het niet enkel de expertise van onze instructeurs waarvan je profiteert, maar ook diverse andere pluspunten.

De beste autorijlessen in Den Bosch en daarbuiten

In een rijles ben jij het middelpunt. De instructeur stemt af op jouw behoeften, zowel inhoudelijk als praktisch. Ervaar het gemak van thuis opgehaald worden door je instructeur. Gezamenlijk rij je door de bekende gebieden, zoals het centrum, de Singels en Fort Orthen. Bovendien zijn de lessen georganiseerd op momenten die jou schikken. Onze instructeurs tonen zich flexibel. Het regelen van lessen in de ochtend of avond is dus geen probleem. Liever een les in Oss, Tilburg of Drunen? Geen zorgen, Nationale Rijschool bedient heel Nederland.

Versnelde route naar je rijbewijs

Wanneer je een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Den Bosch neemt, is je rijbewijs binnen no-time binnen handbereik. De lessen zijn opeenvolgend over een periode van 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om ze in één week te doen of te spreiden over een maand, afhankelijk van je leertempo. Met meerdere lesuren per dag zie je vlug vooruitgang. Het rijexamen is mogelijk binnen 5 tot 8 dagen. Zonder wachtlijsten kun je direct aan de slag.

Proefles in Den Bosch

Mede door onze professionele instructeurs behoren de scherp geprijsde rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Den Bosch.

Elk leertraject vangt aan met een proefles, welke geheel vrijblijvend is. Gebaseerd op deze les, kan de instructeur jouw niveau inschatten en het lespakket samenstellen.

De proefles kost je 40 euro, maar mocht je besluiten door te zetten met Nationale Rijschool, dan krijg je dit bedrag retour. Na afloop krijg je een informatieve folder, zodat je rustig kunt overdenken of je volledig wilt instappen bij Nationale Rijschool Den Bosch. Claim je gratis proefles nu en ervaar alle pluspunten!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Den Bosch
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×