Rijschool Den Bosch

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij Nationale Rijschool in Den-bosch!

Een van de instructeurs is actief in Den-bosch. Niet alleen inwoners uit Den-bosch, maar ook mensen uit Munnekens-Vinkel, 's-Hertogenbosch of Dieskant haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. BoxtelZaltbommel en Oisterwijk zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar Nationale Rijschool instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Den-bosch over Nationale Rijschool: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Den-bosch en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij ons."

De instructeur in Den-bosch weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. van Ommeren uit Den-bosch: "Ik ben Nationale Rijschool dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Start nu en betaal later !
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Onze rijinstructeur uit Den-bosch haalt je bij iedere les op.
 • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
 • De laagste prijs per rijles in Den-bosch.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij Nationale Rijschool werken.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×