Rijschool in Dordrecht

Proefles aanvragen

Ontdek aan de hand van een proefles of Nationale Rijschool Dordrecht, dé rijschool voor jou is. Leer je lesgever kennen en leer snel goed rijden. Dankzij ervaren rijinstructeurs leer jij in een mum van tijd alle tips en tricks van het autorijden. Je hoeft niet meer te stressen over dat rijexamen. Dit wordt een makkie!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Dordrecht staat synoniem voor kwaliteit. De rijschool werkt samen met een team van ervaren rijinstructeurs die opgeleid zijn en die experten zijn in wat ze doen. Aan de hand van een proefles bepaalt de lesgever je niveau en weet de rij instructeur of instructrice waar de focus voor de lessenreeks op gezet moet worden. Zo verspil je geen tijd aan dingen die je al kan of die je snel onder de knie hebt. 

Door lessen te volgen bij de beste rijschool van Dordrecht ben je zeker dat je slaagt voor je rijexamen. De rijinstructeurs geven je zelfvertrouwen een boost en zorgen ervoor dat je je zelfzeker voelt achter het stuur.

Waarom Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Dordrecht geniet je niet alleen van de expertise van onze rijinstructeurs maar ook van tal van andere voordelen.

Rijles in Dordrecht: waar, wanneer en hoe het jou uitkomt!

Tijdens een rijles, ligt alle focus op jou. De lesgever past zich aan jouw wensen aan. Dat geldt niet alleen voor de les inhoudelijk maar ook praktisch. Je geniet van de mogelijkheid om bij je thuis opgehaald te worden door de lesgever. Samen rijdt je door de wijken waarin je dagdagelijks beweegt zoals: het centrum, Kalkhaven en Lombard. Verder, worden de lessen ingepland op momenten die voor jou goed uitkomen. Onze rijinstructeurs zijn flexibel. Autorijlessen kunnen dus ook ’s ochtends of ’s avonds ingepland worden. Liever rijles in Rotterdam, Zwijndrecht of Hendrik Ido Ambacht? Het kan allemaal. Nationale rijschool is actief in heel Nederland

Met een spoedcursus je rijbewijs halen

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Dordrecht, haal je nóg sneller je rijbewijs. Alle rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kan kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of te verspreiden over een maand afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Je volgt meerdere uren per dag les waardoor je snel vooruitgang maakt. Je kan je rijexamen in 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd dus je kan meteen beginnen.

Goedkope rijschool: Plan jouw gratis proefles in Dordrecht

Dankzij onze ervaren rijinstructeurs behoren de goedkope rijlessen van Nationale Rijschool tot bij de beste van Dordrecht. Elke lessenreeks begint met een proefles. Die is volledig gratis. Aan de hand van deze les kan de lesgever je niveau inschatten en het rijlespakket samenstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles maar als je nadien besluit je lessen te volgen bij Nationale Rijschool krijg je dat geld terug. Na de les ontvang je een informatiebrochure zodat je op je gemak kan beslissen of je al je rijlessen wil volgen bij Nationale Rijschool Dordrecht. Boek nu jouw gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.