Rijschool in Dordrecht

gratis proefles x

Ontdek aan de hand van een proefles of Nationale Rijschool Dordrecht, dé rijschool voor jou is. Leer je lesgever kennen en leer snel goed rijden. Dankzij ervaren lesgevers leer jij in een mum van tijd alle tips en tricks van het autorijden. Je hoeft niet meer te stressen over dat rijexamen. Dit wordt een makkie!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Dordrecht staat synoniem voor kwaliteit. De rijschool werkt samen met een team van ervaren lesgevers die opgeleid zijn en die experten zijn in wat ze doen. Aan de hand van een proefles bepaalt de lesgever je niveau en weet de rij instructeur of instructrice waar de focus voor de lessenreeks op gezet moet worden. Zo verspil je geen tijd aan dingen die je al kan of die je snel onder de knie hebt. 

Door lessen te volgen bij de beste rijschool van Dordrecht ben je zeker dat je slaagt voor je rijexamen. De lesgevers geven je zelfvertrouwen een boost en zorgen ervoor dat je je zelfzeker voelt achter het stuur.

Waarom Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Dordrecht geniet je niet alleen van de expertise van onze lesgevers maar ook van tal van andere voordelen.
Als je kiest voor Nationale Rijschool Dordrecht, kies je voor prijs-kwaliteit. Én de zekerheid dat je rijbewijs snel in je broekzak zit. 

Rijles in Dordrecht: hoe, wanneer en waar jou uitkomt!

Tijdens een rijles, ligt alle focus op jou. De lesgever past zich aan jouw wensen aan. Dat geldt niet alleen voor de les inhoudelijk maar ook praktisch. Je geniet van de mogelijkheid om bij je thuis opgehaald te worden door de lesgever. Samen rijdt je door de wijken waarin je dagdagelijks beweegt zoals: het centrum, Kalkhaven en Lombard. Verder, worden de lessen ingepland op momenten die voor jou goed uitkomen. Onze lesgevers zijn flexibel. Autorijlessen kunnen dus ook ’s ochtends of ’s avonds ingepland worden. Liever rijles in Rotterdam, Zwijndrecht of Hendrik Ido Ambacht? Het kan allemaal. Nationale rijschool is actief in heel Nederland. Bezoek ook onze locatie pagina.

bekijk hier onze lespakketten

Met een spoedcursus je rijbewijs halen

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Dordrecht, haal je nóg sneller je rijbewijs. Alle rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kan kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of te verspreiden over een maand afhankelijk van hoeveel haast je hebt.

Je volgt meerdere uren per dag les waardoor je snel vooruitgang maakt. Je kan je rijexamen in 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd dus je kan meteen beginnen.

Goedkope rijschool: Plan jouw gratis proefles in Dordrecht

Dankzij onze ervaren lesgevers behoren de goedkope rijlessen van Nationale Rijschool tot bij de beste van Dordrecht. Elke lessenreeks begint met een proefles. Die is volledig gratis. Aan de hand van deze les kan de lesgever je niveau inschatten en het rijlespakket samenstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles maar als je nadien besluit je lessen te volgen bij Nationale Rijschool krijg je dat geld terug. Na de les ontvang je een informatiebrochure zodat je op je gemak kan beslissen of je al je rijlessen wil volgen bij Nationale Rijschool Dordrecht. Boek nu jouw gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×