Rijschool in Zoetermeer

gratis proefles x

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Start dan direct met rijlessen bij Nationale Rijschool rijschool in Zoetermeer. De autorijlessen in Zoetermeer worden verzorgd door een ervaren rijinstructeur. Binnen no-time word je klaargestoomd voor het echte praktijkexamen. Hoe wij dat doen? Verkeersschool Nationale Rijschool heeft een unieke lesmethode met veel persoonlijke aandacht tijdens de autorijlessen. Ervaar het zelf en vraag direct een proefles aan bij Nationale Rijschool autorijschool in Zoetermeer.

De voordelen van Nationale Rijschool:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • € 4,50 korting per rijles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Autorijlessen in Zoetermeer

Jij staat op het punt te starten met rijlessen, maar waar moet je op letten bij het kiezen van een rijschool in Zoetermeer? Bij Nationale Rijschool staat de leerling altijd op nummer één. Tijdens de rijlessen houden wij altijd jouw persoonlijke ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat iedereen op elk gewenst moment kan beginnen met het volgen van rijlessen in Zoetermeer, dus zijn er bij Nationale Rijschool nooit wachtlijsten. Verder profiteer jij van de volgende voordelen:

 • Start nu en betaal later!
 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Zoetermeer geen punt!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, Nationale Rijschool betaalt je herexamen(s)!
 • Betaal nooit teveel voor een rijles.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

De beste rijschool van Zoetermeer - Nationale Rijschool

De beste rijschool van Zoetermeer is Nationale Rijschool. Ervaar het zelf en vraag een proefles aan. Tijdens de proefles maak je kennis met onze unieke lesmethode. Een lesmethode waarin jij als leerling het middelpunt bent. Jouw voortgang wordt door jouw persoonlijke rijinstructeur genoteerd, zodat je de volgende keer weer verder kunt waar je gebleven was. Als jij extra wilt oefenen met de koppeling of bepaalde bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren of de hellingproef, dan maakt de rijinstructeur daar tijdens de rijles tijd voor. Ook als jij het eng vindt of faalangst heb kun je bij Nationale Rijschool verkeersschool in Zoetermeer terecht. Ons doel is dat iedere leerling vol zelfvertrouwen aan de start van zijn of haar praktijkexamen verschijnt.

Start nu en betaal later!

Nationale Rijschool is beslist de goedkoopste rijschool van Zoetermeer en omstreken, zo geven wij ook rijlessen in omliggende gebieden zoals Pijnacker, Nootdorp, Moerkapelle, Stompwijk en Benthuizen. Dus ben jij de nieuwe Max Verstappen en wil je razendsnel je rijbewijs halen? Vul dan direct het formulier in voor een gratis proefles, maak kennis met jouw persoonlijke rijinstructeur en ontdek welk voordelige lespakket het beste bij jou past. Ook bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om je rijbewijs met spoed te halen, dan is onze spoedopleiding de perfecte keuzen.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Zoetermeer of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu