Rijschool in Breda

Haal binnen enkele weken je rijbewijs B. Leer rijden in geen tijd of doe het op je gemak. Neem rijlessen bij Nationale Rijschool Breda in de ochtend of net na het avondeten. Bij Nationale Rijschool kan alles! Ontdek het op onze website.

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Breda werkt samen met de beste instructeurs en instructrices.. Zij kennen alle kneepjes van het vak en leren jou alle tips en tricks van het autorijden. Alle lessen zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Bij Nationale Rijschool volg je een proefles, kies je uit onze rijlespakketten en leg je tenslotte je rijexamen af. Het examen kan je al plannen aan het begin van je lessenreeks. Bovendien, krijg je een gratis herkansing als je niet van de eerste keer je rijbewijs B haalt 

Waarom Nationale Rijschool?

Je krijgt heel wat voordelen bij onze autorijschool in Breda. Je profiteert van:

  gratis proefles bij nationale rijschool

Haal je rijbewijs zonder zorgen bij de beste rijschool van Breda.

Autorijschool in Breda en omgeving

Oefen in Stationsbuurt, Valkenberg en Biesdonk. Rijd rond in buurt waar jij woont, werkt of naar school gaat. Bovendien kies jij het moment waarop je de lessen volgt. Dat kan om 8 uur in de ochtend maar ook om 21 uur ’s avonds. Onze instructeurs zijn flexibel.

Wist je dat je ook lessen bij Nationale Rijschool kan volgen in steden zoals Oosterhout, Roosendaal en Tilburg.

bekijk hier onze lespakketten

Spoedcursus rijbewijs in Breda

Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Breda. Ga morgen al aan de slag en haal je rijbewijs extra snel.  

Tijdens een spoedcursus rijbewijs B leer je hetzelfde als in de andere lespakketten. De lessen volgen zich snel achter elkaar op en er wordt veel in een les geleerd. Je rijexamen plan je aan het begin van je lessenreeks zodat je een duidelijke deadline hebt. Jij slaagt gegarandeerd voor je rijexamen!

Goedkoop je rijbewijs halen

Wist je dat je bovenop onze budgetvriendelijke prijzen ook een gratis proefles autorijden krijgt? Bij alle rijlespakketten van onze goede rijschool in Breda, kun je die gratis proefles volgen. Je betaalt 40 euro voor die les. Dat bedrag krijg je terug wanneer je al je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt. Zo kan je de kosten van een rijbewijs drukken. Bij Nationale Rijschool Breda volg je kwaliteitsvolle én budgetvriendelijke rijlessen. Ontdek alle lespakketten op onze website!

Rijschool in Breda

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×