Rijschool in Utrecht

Proefles aanvragen

Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool in Utrecht? Dat kan bij autorijschool Nationale Rijschool. Utrecht is de perfecte locatie om rijlessen te volgen. De drukke kruispunten, de krappe parkeerplaatsen en het wegennetwerk rondom Utrecht zijn voor jou de perfecte omstandigheden om een uitstekende bestuurder te worden. En daar helpen wij jou natuurlijk een handje bij! Zet vandaag nog de eerste stap naar het behalen van je rijbewijs en vraag direct een proefles aan. Onze rijinstructeurs van rijschool Nationale Rijschool in Utrecht staan voor je klaar.

Rijlessen in iedere uithoek van Utrecht

Utrecht ligt centraal in Nederland, wel zo handig als je met de auto op pad wilt. Tenminste, dan moet je wel eerst je rijbewijs halen. Nationale Rijschool geeft rijlessen in Utrecht en omstreken. Dus woon jij niet in Utrecht, maar wel in de buurt, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Nationale Rijschool geeft onder andere autorijlessen in Nieuwegein, Woerden, Zeist, Houten en Bilthoven. Overal dus! En bij Nationale Rijschool zijn er geen wachtlijsten, dus kun je vandaag nog starten met rijlessen. Je kunt daarom direct beginnen met het halen van je rijbewijs in Utrecht.

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Utrecht

Wil je jouw rijbewijs binnen 5 tot 13 dagen halen? Dat kan! Kies dan voor onze rijbewijs spoedcursus in Utrecht. Bij Nationale Rijschool slaag je sowieso voor je rijbewijs en jij bepaalt zelf hoe snel. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe baan of wil je met de auto op vakantie en heb je daar met spoed een rijbewijs voor nodig? Bij Nationale Rijschool helpen we je uit de brand en zorgen dat jij binnen no-time de weg op kan.

De beste rijschool van Utrecht - Nationale Rijschool

Nationale Rijschool is beslist de beste rijschool van Utrecht. Waarom? Iedereen is bij onze rijschool in Utrecht meer van welkom. Of je nou en een snelle leerling bent of juist iets meer wilt oefenen op bepaalde onderdelen, dan nemen onze rijinstructeurs de tijd voor jou. Zelfs leerlingen die bij ons rijlessen volgen en last hebben van faalangst starten uiteindelijk vol zelfvertrouwen aan hun praktijkexamen. Je hebt ook een vaste rijinstructeur die jou nauwlettend in de gaten houdt. Op die manier kun jij je volledig op het autorijden focussen. Dat je het spannend vindt is heel normaal en daarom vinden wij het belangrijk dat we eerst kennis kunnen maken tijdens een proefles. Tijdens de proefles maken we een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben. Daarna stellen wij een lespakket samen dat het beste bij jou past. In het lespakket zit onder andere een proefles, de rijlessen en eventuele herexamens. Nationale Rijschool helpt jou met het halen van je rijbewijs bij ons rijschool in Utrecht en daarom zijn wij simpelweg een goede rijschool.

Goedkope rijschool in Utrecht

Om het voor jou zo goedkoop mogelijk te maken, hebben wij zeer voordelige lespakketten samengesteld. Onze lespakketten geven een goede indicatie van wat de kosten van het halen van je rijbewijs in Utrecht zullen zijn. Nationale Rijschool is overduidelijk één van de goedkoopste rijscholen van Utrecht. Goedkope rijlessen, een gratis proefles en gratis herexamen(s). Wij vinden het belangrijk dat jij sowieso slaagt voor je rijbewijs en daarom betalen wij je eventuele herexamen(s).

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Utrecht of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu