Rijschool in Puttershoek

Proefles aanvragen

Joepie! Je hebt de beste rijschool van Nederland gevonden. Nationale Rijschool Puttershoek is een autorijschool van topkwaliteit. Bij ons leer je rijden in geen tijd en op een budgetvriendelijke manier. Bovendien geniet je van heel wat voordelen zoals een gratis proefles en de mogelijkheid om extra snel te leren rijden.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Kies een van onze 3 lessenpakketten. En jij slaagt gegarandeerd voor je rijexamen. Welk niveau je ook hebt, bij ons kan iedereen leren rijden. Dat kan dankzij onze unieke rijlessen op maat.

De ervaren rijinstructeurs van onze verkeersschool kijken welk niveau jij hebt en passen de lessen daarop aan. Zo verdoe jij geen geld noch tijd met iets te leren wat je al kan. Start je van nul? Dat is ook zeker helemaal oké.

Waarom bij ons?

Er zijn heel wat goede redenen om te lessen bij Nationale Rijschool Puttershoek. Naast gepersonaliseerde rijlessen, kan je ook genieten van:

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

 Wat ’n voordelen! Wacht niet langer en boek je gratis proefles.

Autorijschool in Puttershoek en omgeving

De beste rijschool leert je rijden in de leukste buurten. Dankzij onze goede rijschool kan jij rijlessen in de Havenbuurt, De Grienden of Rivierenbuurt. Bovendien zit onze verkeersschool ook in Zwijndrecht, Barendrecht en Heienoord.

Nationale Rijschool Puttershoek biedt rijlessen aan op elk moment van de dag. Jouw planning staat centraal. De rijinstructeurs halen je thuis op op een moment dat jou past. Vroege vogels kunnen om 8 uur in de ochtend al rijlessen. Ga je liever in de avond aan de slag? Ook dat is geen probleem!

Versneld je rijbewijs halen

Super snel je rijbewijs B halen doe je met een spoedcursus rijbewijs. Je rijlessen worden meteen allemaal ingepland en jij kan binnen 2 weken tot een maand al slagen voor je rijexamen. De spoedcursus rijbewijs kost iets meer, maar dat is de vrijheid die een rijbewijs biedt zeker waard.

Gratis proefles in Puttershoek

Begin je rijlessen met een gratis proefles in Puttershoek. Ontdek hoe een autorijles verloopt bij onze goedkope rijschool vooraleer je je rijlespakket aankoopt. Je betaalt 40 euro voor de start van de proefles. Dat krijg je terug als je besluit een rijlespakket aan te kopen bij Nationale Rijschool Puttershoek.

Nationale rijschool biedt uitsluitend autorijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×