Rijschool in Heinenoord

Proefles aanvragen

Haal je rijbewijs op je eigen tempo en op een moment dat voor jou uitkomt. Dankzij een de unieke lesmethoden van Nationale Rijschool Heinenoord haal jij gegarandeerd je rijexamen. Kies voor de spoedcursus, het basispakket of het rijlespakket gegarandeerd+. Je slaagt zeker bij de beste rijschool van Heinenoord.

Je kan ook lessen volgen bij onze autorijscholen in Schiedam, Rhoon en andere steden in Nederland.

Vertrouwde autorijschool: Nationale Rijschool

Als je kiest voor rijlessen bij Nationale Rijschool zorgt ons team er steeds voor dat je zeker slaagt. We passen de lessen aan op jouw maat. Of je nu kiest voor een standard lessenpakket of voor een spoedcursus, we zorgen ervoor dat je aan het einde van de lessenreeks alle nodige skills onder de knie hebt!

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Je krijgt heel wat extra’s als je autorijlessen volgt bij onze goede rijschool in Heinenoord. Je geniet van:

Dankzij Nationale Rijschool Heinenoord haal jij je rijbewijs op je eigen tempo. Onze flexibele betaalopties zorgen ervoor dat je gerust aan de lessen kan beginnen.

Rijles in Heinenoord en omgeving

Je kan werkelijk altijd bij onze autorijschool in Heinenoord terecht. Er is geen wachttijd. Je kan meteen van start gaan op een moment dat voor jou goed past. Moet je naar school of kan je alleen op uren bepaalde uren oefenen? Dat is geen probleem. Onze instructeurs zijn flexibel en helpen je graag op een moment dat voor jou past. Avondlessen na 20u00 zijn ook mogelijk. Via Nationale Rijschool leer je rijden bij jou in de buurt en in straten die jij kent.

 

Bekijk hier onze lespakketten

 

Snel je rijbewijs B halen

De flexibiliteit van onze instructeurs en instructrices komt goed uit wanneer je snel je rijbewijs wilt halen. Aan de hand van een spoedcursus, leer jij deze week nog rijden. Aan de hand van een spoedcursus kan je in enkele dagen tijd een hele cursus rijbewijs doorlopen.

Gratis proefles in Heinenoord

Of je nu voor een spoedcursus of een basis lespakket gaat, je kan altijd gratis proefles reserveren als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool. Aan de hand van deze proefles bekijken de instructeurs je niveau en stellen ze je gepersonaliseerd lespakket samen. Neem nu contact op met de goedkoopste rijschool in Heinenoord en boek je gratis proefles. 

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×