Rijschool in Zwijndrecht

Proefles aanvragen

Haal je rijbewijs zonder stress. Via Nationale Rijschool Zwijndrecht kan je op je gemak en zonder zorgen aan de slag. We stellen een lespakket samen op jouw wensen en plannen de lessen in op momenten die voor jou uitkomen. Zo slaag jij gegarandeerd.

Nationale Rijschool voor al jouw rijlessen

Nationale Rijschool Zwijndrecht biedt rijlespakketten aan op maat. Je kan kiezen uit het basispakket, de spoedcursus of de cursus gegarandeerd+.

In elk pakket zit een minimum aan rijlessen en ook het rijexamen is inbegrepen in de prijs. De beste rijschool in Zwijndrecht zorgt ervoor dat je aan het eind van elke lessenreeks slaagt voor je examen. Tot slot kun je gratis een herexamen reserveren indien je het niet de eerste keer haalt.

Waarom Nationale Rijschool?

De rijinstructeurs van Nationale Rijschool Zwijndrecht hebben jarenlange ervaringen en kennen de beste tips en tricks om jou te leren autorijden. Ze zorgen ervoor dat jij je gerust voelt achter het stuur en weet hoe je bijzondere verrichtingen moet uitvoeren. 

Verder kan je ook genieten van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool:

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Bij Nationale Rijschool haal je zonder zorgen op een leuke en budgetvriendelijke manier je rijbewijs.

Rijles in Zwijndrecht: rijles zonder stress

Je rijbewijs halen is spannend. Je moet opeens op veel dingen tegelijk letten. Staat je richtingaanwijzer aan? Gebruik je de koppeling juist? En vergeet niet door de achteruitkijkspiegel te kijken! 

Leren rijden kan stressvol zijn. Dat is het niet bij Nationale Rijschool. Tijdens een gratis proefles bepaalt de lesgever je niveau. Vervolgens, gaat hij of zij met je aan de slag aan de hand van een lespakket op maat. Stap voor stap legt de lesgever jou de verschillende vaardigheden uit. Vol geduld oefent hij of zij met jou totdat ook jij vol zelfvertrouwen de baan op gaat. Je rijdt in buurten waar je elke dag komt zoals Walbrug, Centrum en Nederhoven. Liever les in een andere nabijgelegen locatie? Nationale Rijschool biedt ook lessen aan in Rotterdam, Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht. Bekijk al onze rijschool locaties.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Spoedcursus voor je rijbewijs ook mogelijk

Ook wanneer je om welke reden dan ook snel je rijbewijs nodig hebt, kan je bij Nationale Rijschool terecht. Aan de hand van een spoedcursus in Zwijndrecht kan je snel je rijbewijs halen.

De lesgever plant met jou de lessen kort achter elkaar in. Je leert veel in korte tijd. Vlak na je lessenreeks, leg je je rijexamen af. Dat heeft enkel voordelen. Alles zit nog vers in je hoofd. Je hebt veel uren aan een stuk in de auto gezeten en de verschillende handelingen worden automatismen. Via een spoedcursus rijbewijs Zwijndrecht hoef je niet langer te wachten en haal je binnen enkele dagen of weken je rijbewijs.

Goedkope rijles en hoge kwaliteit

Bij Nationale Rijschool volg je de goedkoopste rijlessen van Zwijndrecht zonder aan kwaliteit te verliezen. Of je nu kiest voor het basispakket of de spoedcursus, onze rijinstructeurs staan garant voor de beste lessen en waarde voor je geld. Boek vandaag nog jouw gratis proefles en ga meteen aan de slag!

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.