Spoedcursus rijbewijs in Amsterdam

Meer en meer individuen kiezen voor deze grondige methode van rijlessen om snel hun rijbewijs te verkrijgen, namelijk een spoedopleiding. Wat houdt zo'n spoedopleiding rijbewijs exact in? Wat zijn de pluspunten? Wat zijn de kosten en andere vragen zullen we hieronder voor je beantwoorden!

Waarom Nationale Rijschool kiezen?

Bij Nationale Rijschool profiteer je niet enkel van de vakkennis van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen, waaronder een gratis proefles!

Spoedcursus rijbewijs

Onze aanpak

Het is vanzelfsprekend cruciaal om bij een spoedopleiding je rijbewijs vlug te verkrijgen. Als je voor een spoedopleiding kiest, zijn je rijlessen binnen 2 tot 4 weken snel na elkaar ingepland. De snelheid waarmee je de lessen plant, ligt in jouw handen! Met de spoedopleiding rijbewijs kun je al binnen 5 tot 8 dagen je praktijkexamen afleggen.

Direct starten? Nationale Rijschool hanteert geen wachttijden! Je kunt onmiddellijk je proefles boeken en geef meteen door dat je voor de spoedopleiding kiest. Zo kun je samen met Nationale Rijschool je examen in een zo kort mogelijke tijd plannen. Ontdek ook onze andere rijlespakketten!

Kosten

Men denkt vaak dat een spoedopleiding rijbewijs prijzig is, maar bij Nationale Rijschool is dit niet het geval! Zo benut je optimaal je tijd om snel je rijbewijs te behalen, tegen een minimale prijs van €995,-! Daarnaast geniet je van extra voordelen:

 • Gegarandeerd van een snelle examendatum.
 • Bijkomende ondersteuning van de instructeur.
 • Problemen worden vlug opgemerkt zodat je efficiënt kunt bijsturen.
 • Achteraf betalen voor de gevolgde lessen.
 • Kosteloos herexamen als je niet meteen slaagt.

Uiteindelijk heb je alle flexibiliteit en vrijheid om samen met Nationale Rijschool jouw rijbewijs te behalen!

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van de rijlessen bij een spoedcursus?

De rijlessen duren doorgaans tussen de 3 en 4 uur. Op deze manier kan Nationale Rijschool samen met jou zoveel mogelijk oefenen en je goed voorbereiden op het praktijkexamen. Houd er echter rekening mee dat de lessen langer zijn en je je langer moet concentreren. Goed uitgerust zijn voor elke les is daarom van groot belang!

Moet ik vooraf mijn theorie-examen halen?

Het is inderdaad aan te raden om vooraf je theorie-examen te behalen. Dit is namelijk verplicht voordat je je praktijkexamen mag afleggen! Het zou zonde zijn als je je praktijkexamen niet mag afleggen omdat je je theorie nog niet hebt behaald.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Je kunt al binnen 8 dagen of 4 weken na aanvang van de cursus op praktijkexamen, afhankelijk van hoe snel jij je lessen inplant. Zodra je geslaagd bent, kun je direct je rijbewijs aanvragen bij je gemeente!

Waar worden de spoedcursussen nog meer aangeboden?

Nationale Rijschool geeft spoedcursussen over heel Nederland. De meest populaire locaties zijn: Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

Deel deze pagina via:

Spoedcursus

1.125
995
Spoedcursus in 8 dagen je rijbewijs!
 • Gratis Herexamen t.w.v. €330
 • 100% vrijblijvende proefrijles
 • 6,- korting per rijles
 • Actie is geldig t/m  31-07-2024
Dit pakket wil ik
Meer info

Veel voorkomende vragen

  Hulp nodig bij je lespakket?

  Hoeveel lessen heb je nodig?

  © Copyright Nationale Rijschool
  Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
  Tarieven
  Spoedcursus
  Proefrijles
  Locaties
  Vacatures
  carcrossmenucross-circle

  [variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.