Rijschool Oud-Beijerland

Haal je rijbewijs op jouw tempo en op een moment dat voor jou uitkomt. Dankzij Nationale Rijschool Oud Beijerland kan jij je rijbewijs halen bij jou in de buurt. Leer schakelen, parkeren en achteruit rijden in je eigen wijk. Kies voor het basispakket, lespakket gegarandeerd + of de spoedcursus. 

Vertrouwde autorijschool: Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Oud Beijerland is de beste rijschool bij jou in de buurt. De rijschool biedt verschillende rijlespakketten aan. Je kan kiezen uit het basispakket, de spoedcursus of de cursus gegarandeerd+. Welk pakket je ook kiest, je slaagt gegarandeerd. 

De rij instructeurs en -instructrices zorgen ervoor dat je aan het eind van de lessenreeks slaagt voor je rijexamen. In elk lespakket zit een minimum aan rijlessen en een gratis proefles. Bovendien is ook het rijexamen inbegrepen in de prijs. Dat kan je gratis opnieuw doen indien je het niet van de eerste keer haalt.

Waarom kiezen voor nationale rijschool?

De instructeurs van Nationale Rijschool Oud Beijerland zorgen ervoor dat jij je gerust voelt achter het stuur en weet hoe je alle handelingen moet uitvoeren. Ze leggen je alle tips en tricks uitgebreid uit. Het autorijden heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou.

Verder geniet je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Oud Beijerland, zoals:

gratis proefles x

Via onze rijschool haal je succesvol je rijbewijs op een leuke en budgetvriendelijke manier.

Rijles in Oud Beijerland en omgeving

Je oefent in de wijken waar je elke dag komt om naar school, de winkel of je vrienden te gaan. Je rijdt door Centrum-Zuid, Poortwijk en Zeeheldenwijk. De instructeur of instructrice haalt je op bij je thuis. Zo leer je meteen in je eigen buurt rijden of dat gevaarlijke kruispunt om de hoek oversteken onder de begeleiding van een ervaren instructeur.

Woon je niet in Oud Beijerland maar wil je toch rijlessen volgen bij Nationale Rijschool? Vind onze andere rijscholen in steden zoals Rotterdam, Spijkenisse of Ridderkerk. Ontdek meer op onze website.

bekijk hier onze lespakketten

Met een spoedcursus je rijbewijs B halen

Je kan omwille van verschillende redenen je rijbewijs B snel nodig hebben. Bij Nationale Rijschool kan je meteen aan lessen beginnen en hoef je niet te wachten. Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs in Oud Beijerland, haal je volgende week nog je rijbewijs.

Gratis proefles in Oud Beijerland

Je kan proeven van een rijles aan de hand van een gratis proefles. Je betaalt €40 voor die proefles maar die krijg je terug als je lessen volgt bij Nationale Rijschool Oud Beijerland. Na deze les kan je meteen je de andere lessen plannen samen met je instructeur. Boek vandaag nog jouw gratis proefles!

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×