Rijschool in Ridderkerk

Proefles aanvragen

Voor je rijlessen in Ridderkerk kan je terecht bij de beste rijinstructeurs van Nationale Rijschool. Je kan lessen volgen op jouw tempo. Nationale Rijschool Ridderkerk biedt de beste autorijlessen in de regio, en dat op elk moment van de dag. Leer rijden in je eigen buurt waar je de straten kent en krijg alle vaardigheden van het autorijden in een mum van tijd onder de knie.

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

De beste rijschool in Ridderkerk is Nationale Rijschool. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring en volgden verschillende opleidingen. Ze kennen alle tips en tricks en leren die jou graag aan. In korte tijd leert je rij instructeur of instructrice je alle vaardigheden die je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen. 

Elk pakket ziet er anders uit en is op maat. De lesgever kijkt naar wat jij al kan en stelt op basis daarvan je lessen samen. Zo verdoe je geen tijd aan skills die je al beheerst en kan je extra aandacht en tijd besteden aan moeilijke obstakels tijdens je autorijlessen. Fileparkeren en de hellingproef worden een makkie! En alles snel zien op een kruispunt wordt je tweede natuur.

Waarom Nationale Rijschool?

Dankzij de jarenlange ervaring van onze rijinstructeurs leer jij snel, goed rijden. Al na enkele lessen zit je zelfzeker achter het stuur en maak je deel uit van het verkeer alsof je nooit anders gedaan hebt. Bovendien, kan je genieten van heel wat extra’s als je autorijlessen volgt bij onze goede rijschool in Ridderkerk.

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Via onze rijlessen haal jij je rijbewijs op je eigen tempo en via een aangepast plan. Onze flexibele betaalopties zorgen er ook voor dat je steeds op je gemak aan een rijles begint en dat je niet hoeft te stressen over betalingen.

Rijles in Ridderkerk: op je eigen tempo

Je leert rijden in buurten zoals Donkersloot, Drievliet en Bolnes. De rijinstructeurs van Nationale Rijschool Ridderkerk nemen je mee op de wegen waarop jij je elke dag verplaatst naar school of je werk. Verder, rijden ze ook met je naar de moeilijke punten die je op je rijexamen zal tegenkomen, zoals drukke wegen of kruispunten.

Aan de hand van een gratis proefles bekijken de rijinstructeurs je niveau. De lesgever ontdekt waar je al goed in bent en op welke vlakken je nog moet verbeteren. Vervolgens bepaalt de lesgever waar je gaat op focussen in de lessen. 

De rijinstructeurs van Nationale Rijschool Ridderkerk zijn flexibel en werken niet enkel van 9 uur tot 17 uur. Kan jij enkel ’s avonds of heel erg vroeg in de ochtend? Dat is geen probleem! De lesgever past zich aan aan jou en bekijkt samen met jou je agenda.

Wist je dat je Nationale Rijschool ook in andere steden kan vinden zoals Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Zwijndrecht? Je ontdekt alle onze locaties op de website.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Snel en succesvol de weg op met een spoedcursus

Heb je dringend je rijbewijs B nodig voor je baan of je hobby? Of ben je net 18 en mag je eindelijk alleen de baan op en kan je niet wachten om je rijbewijs in je handen te houden? Kies voor de spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Ridderkerk.

Tijdens een spoedcursus leer je dezelfde vaardigheden en kennis als in het basispakket, enkel gaat het in deze cursus sneller. De lessen volgen elkaar sneller op en je zit vaak langer in de auto. Dankzij de spoedcursus rijbewijs halen in Ridderkerk kan je je rijbewijs halen in enkele dagen. Je kan ook je rijexamen meteen boeken zodat je een duidelijke deadline hebt. Bekijk al onze rijlespakketten

Plan jouw gratis proefles in Ridderkerk

Bij Nationale Rijschool volg je de goedkoopste rijlessen van Ridderkerk en omstreken zonder aan kwaliteit in te boeten. Of je nu kiest voor het basispakket of de spoedcursus rijbewijs halen, onze rijinstructeurs verzekeren dat je waarde krijgt voor je geld én dat je slaagt. Boek vandaag jouw gratis proefles!

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×