Rijschool in Leerdam

Proefles aanvragen

Ervaar via een proefles of Nationale Rijschool Leerdam de perfecte keuze is voor jouw rijopleiding. Maak kennis met je instructeur en verwerf snel de essentiële rijvaardigheden. Met deskundige instructeurs aan je zijde, leer je in een flits de fijne kneepjes van het autorijden. Geen zorgen meer over dat rijexamen, het wordt een fluitje van een cent!

Kwaliteit als standaard, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Leerdam staat gelijk aan excellentie. De rijschool werkt samen met een team van doorgewinterde instructeurs die goed opgeleid en bedreven zijn in hun vak. Via een proefles evalueert de instructeur jouw rijvaardigheden en identificeert hij/zij de lespunten waarop de focus moet liggen. Hierdoor verdoe je geen tijd aan vaardigheden die je al bezit of snel onder de knie krijgt.

Door te kiezen voor de vooraanstaande rijschool van Leerdam, vergroot je de zekerheid van het slagen voor je rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen een impuls en zorgen ervoor dat je je vertrouwd voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Leerdam profiteer je niet alleen van de vakkundigheid van onze instructeurs, maar ook van talrijke andere voordelen.

Uitstekende autorijlessen in Leerdam en omstreken

Tijdens een rijles draait alles om jou. De instructeur past zich aan jouw voorkeuren aan. Dit geldt voor zowel de inhoud van de les als de praktische zaken. Je geniet van de luxe om door de instructeur bij je thuis te worden opgehaald. Samen rij je door de buurten waarin je gewoonlijk beweegt, zoals het stadscentrum, de rondweg en Fort Henricus. Daarnaast worden de lessen gepland op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel. Het is dus mogelijk om autorijlessen in te plannen in de ochtend of avond. Heb je liever rijles in Gorinchem, Rijswijk of Culemborg? Alles is mogelijk. Nationale rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Leerdam, behaal je je rijbewijs in een recordtijd. Alle rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kan ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of te verspreiden over een maand, afhankelijk van hoe snel je wilt leren. Je volgt meerdere uren per dag les waardoor je snel progressie maakt. Je kan je rijexamen in 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd dus je kan onmiddellijk starten.

Proefles in Leerdam

Dankzij onze deskundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Leerdam. Elke lessenreeks begint met een proefles. Deze is volledig kosteloos. Aan de hand van deze les kan de instructeur jouw bekwaamheidsniveau bepalen en het rijlespakket afstemmen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je besluit verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je in alle rust kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Leerdam. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×