nederland rijles

Rijschool Leerdam

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Bij Nationale Rijschool in Leerdam weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Leerdam zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Leerdam, dus ook in plaatsen als Loosdorp, Hoogeind of Oosterwijk. Gorinchem, Culemborg en Lopik behoren ook tot de plaatsen waar Nationale Rijschool rijdt.

Onze rijinstructeur in Leerdam over Nationale Rijschool: "Als instructeur van Nationale Rijschool houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij Nationale Rijschool les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

Leerlingen van Nationale Rijschool in Leerdam raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Wesseling uit Leerdam: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Start nu en betaal later !
 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Je wordt thuis opgehaald in Leerdam!
 • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39
 • Prima slagingspercentage in Leerdam dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Ben je geïnteresseerd om te starten? Vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×