Rijschool in Culemborg

Proefles aanvragen

Woon jij in Culemborg? Ben je op zoek naar een goede rijschool met professionele rijinstructeurs? Nationale Rijschool Culemborg is die rijschool! Nationale Rijschool is de beste én goedkoopste rijschool in de buurt en biedt net wat jij nodig hebt. Boek vandaag nog je proefles of ga meteen aan de slag met een van onze unieke rijlespakketten.

Succesvolle rijschool in Culemborg

Wanneer je leert rijden wil je dat meteen goed leren. Je herexamen meerdere keren afleggen is vaak duur en helemaal niet leuk. Nationale Rijschool Culemborg biedt unieke lesmethode aan aan de hand van verschillende rijlespakketten.  Zo leer jij op jouw tempo correct autorijden zonder gedoe. Slaag je toch niet van de eerste keer? Dat is geen probleem. Dankzij Nationale Rijschool kan je gratis herkansen. Nationale Rijschool Culemborg is kwaliteitsvol én goedkoop.   

Waarom nou bij ons?

Er zijn uitstekende redenen en leuke voordelen waarom jij moet lessen bij Nationale Rijschool. We sommen enkele van deze voordelen voor je op:

gratis proefles x 

Wat wil je nog meer? Nationale Rijschool Culemborg wacht op jou!

Autorijschool in Culemborg en omgeving

Wanneer je lest bij Nationale Rijschool kies jij. Je kan bij ons om 8 uur in de ochtend aan de slag, op de middag of laat in de avond. Dat is geen probleem. Wij komen naar jou toe wanneer dat voor jou past.

Meer nog, leer autorijden in wijken zoals Nieuwstad, Oude Buitenwijken of het Centrum. Je kan ook bij Nationale Rijschool ook vinden in andere Nederlandse steden zoals: Vianen, Leerdam en Nieuwegein.

bekijk hier onze lespakketten

Versneld je rijbewijs halen

Behaal extra snel je rijbewijs met een spoedcursus rijbewijs. Misschien heb je je rijbewijs wel snel nodig voor een goede reden: die ene baan, om naar school te gaan of gewoon omdat je niet meer kan wachten. Je betaalt een beetje meer maar je hebt je rijbewijs in enkele weken tijd op zak. Bovendien is er geen wachttijd, ga morgen meteen van start!

Volg een gratis proefles

Een gratis proefrijles is een leuk cadeautje van Nationale Rijschool. Ontdek of Nationale Rijschool dé verkeersschool is voor jou. Onze goedkope rijschool biedt jou deze gratis proefles aan indien je vervolgens je rijlessen afneemt bij de beste én goedkoopste rijschool van Culemborg.

  gratis proefrijles

Bij Nationale Rijschool kan je enkel autorijlessen B volgen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Culemborg
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×