Rijschool in Woerden

Ben je net achttien geworden en wil jij je rijbewijs halen in Woerden? Kies dan voor Nationale Rijschool. Onze rijinstructeurs bij onze rijschool in Woerden staan klaar voor jou!

Service tot aan de voordeur

Voordat je begint met rijlessen, raden wij je aan om een proefles te nemen. Deze proefles is gratis en vrijblijvend. Door een proefles te nemen kunnen onze instructeurs goed inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Wanneer je kiest voor een gratis proefles wordt je thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Dit is een onderdeel van de service van onze rijschool in Woerden.

Nadat je een proefles hebt gevolgd, stemmen wij het lespakket op jou af. Door een persoonlijk lespakket samen te stellen is de kans dat jij het auto rijden goed onder controle krijgt het grootst. Ook betaal je op deze manier niet te veel voor het halen van je rijbewijs bij onze rijschool in Woerden.

Start nu en betaal later !

Schrijf je in bij onze rijschool in Woerden!

Wanneer je kiest voor onze rijschool in Woerden heb je geen last van wachtlijsten. Je kunt direct beginnen met lessen bij één van onze rijinstructeurs. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het volgen van auto rijlessen? Neem dan contact met ons op.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×