Rijschool in Rijswijk

Proefles aanvragen

Ben je opzoek naar een kwalitatieve rijschool in Rijswijk? Wil je gegarandeerd je rijbewijs halen? Dan ben je bij Nationale Rijschool Rijswijk aan het juiste adres. Leer schakelen, remmen en parkeren op jouw tempo. Ontdek nu alles over de autorijschool in Rijswijk.

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

Je rijbewijs B haal je gegarandeerd bij de beste rijschool in Rijswijk. Ons team van rij instructeurs en –instructrices zorgt voor lessen op maat. Al onze instructeurs zijn experten in wat ze doen en kijken er naar uit jou te mogen begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs haalt met twee vingers in de neus dankzij de lessen van de beste rijschool in Rijswijk zh en omgeving.

Alle voordelen op een rij

Nationale Rijschool Rijswijk zorgt niet alleen voor kwalitatieve lessen gegeven door vakkundige rij instructeurs, maar je krijgt nog meer voordelen wanneer je kiest voor een van onze rijlespakketten. Je kan genieten van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie

 Kortom, de goedkoopste en beste rijschool van Rijswijk biedt heel wat voordelen en flexibiliteit wanneer jij je rijbewijs wilt halen.

Rijles in Rijswijk: alles op je eigen tempo

Wanneer je succesvol je rijbewijs wil halen, doe je dat best op je eigen tempo. Meer nog, leer rijden in je eigen buurt zoals Welgelegen, Bomenbuurt of Oud Rijswijk en jij zit gegarandeerd relaxed achter het stuur.

Onze rijinstructeurs passen zich helemaal aan jou aan. Werk je of ga je naar school? Ook voor of na de kantooruren kan je les volgen bij Nationale Rijschool Rijswijk. Je vindt Nationale Rijschool ook in andere Nederlandse steden zoals: Haarlem, Strijen en Roosendaal.

Spoedcursus rijbewijs in Rijswijk

Heb je om welke reden dan ook snel je rijbewijs nodig? Volg een spoedcursus rijbewijs in Rijswijk en haal extra snel je rijbewijs B. De lessen worden sneller achter elkaar gepland en je kent ook al meteen de datum van je rijexamen. 

De goedkoopste rijschool in Rijswijk

De kosten van een rijbewijs in Rijswijk kunnen al eens tegenvallen. Dat is niet het geval bij Nationale Rijschool. Bij de goedkoopste rijschool in Rijswijk volg je kwalitatieve lessen die goed zijn voor je portemonnee. Boek vandaag nog jouw gratis proefles! 

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.