Rijschool Zeist

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Bij Nationale Rijschool in Zeist haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Nationale Rijschool is een landelijke rijschool, maar wist  in Zeist ongeveer 90 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Zeist zo snel mogelijk aan een roze pasje. Overigens lest hij naast Zeist ook in naburige plaatsen als Huis ter Heide, Haagje en Bosch en Duin. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Bilthoven, Den Dolder en Utrecht.

Onze rijinstructeur in Zeist over Nationale Rijschool: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij Nationale Rijschool in Zeist. Hoogakker uit Zeist: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Waarom Nationale Rijschool Zeist?

 • Start nu en betaal later!
 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Woon je in Zeist? Dan word je thuis opgehaald.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Nergens in Zeist betaal je minder voor een rijles.
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Wil je dat een rijinstructeur van Nationale Rijschool jou helpt om je rijbewijs te halen in Zeist? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×