Rijschool in Zeist

Proefles aanvragen

Rijlessen in Zeist volg je bij de beste rijschool van de omgeving. Dat is Nationale Rijschool Zeist. Professionele rijinstructeurs en -instructrices en een unieke lesmethode zorgen voor een hoge slaagkans. Ben jij helemaal klaar om op de baan te gaan en in de straten van Zeist rond te rijden? Volg dan nu al je autorijlessen bij Nationale Rijschool Zeist.

Kwalitatieve autorijschool in Zeist

Onze goede rijschool biedt verschillende rijlespakketten aan. Voor ieder wat wils. Nationale Rijschool Zeist werkt enkel met ervaren rijinstructeurs om kwaliteitsvolle autorijlessen te kunnen garanderen. Naast de beste rijlessen staat ook jouw budget bij ons centraal. Nationale Rijschool is de beste en goedkoopste rijschool van Zeist en omgeving.

Waarom bij ons

Wel, er zijn heel wat goede redenen waarom je moet rijlessen bij Nationale Rijschool. We maken het je gemakkelijk en zetten ze voor je op een rij:

gratis proefles

Redenen genoeg om bij Nationale Rijschool aan de slag te gaan.

Rijschool in Zeist en omgeving

Nationale Rijschool biedt autorijlessen in heel Nederland, ook in steden zoals Amersfoort, Utrecht en Houten. Woon je in Zeist? Dan leer je rijden in wijken zoals Kerckebosch, Nijenheim en Brugakker.  

Bovendien kan je op elk moment van de dag leren rijden. Onze rijinstructeurs en -instructrices passen zich aan jou aan. Volg je je lessen in de ochtend voor je naar school gaat of liever in de avond na je werk? Dat kies jij helemaal zelf!

Snel je rijbewijs halen

Kan je niet wachten om je rijbewijs B in handen te houden? Volg een spoedcursus rijbewijs. Dankzij een spoedcursus, haal jij je rijbewijs nog sneller. Bovendien is er geen wachttijd en kan je meteen beginnen.

bekijk hier onze lespakketten

Boek jouw gratis proefles

Begin je rijlessen met een gratis proefrijles. Ontdek zelf hoe een rijles in elkaar zit op je eigen tempo. Voor een proefles betaal je 40 euro maar dat geld krijg je terug wanneer je al je rijlessen volgt bij Nationale Rijschool Zeist. De kosten van je rijbewijs druk je dankzij de goedkope rijschool.

gratis proefrijles

Bij Nationale Rijschool kan je uitsluitend autorijlessen B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.