Rijschool in Nieuwegein

Niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, nooit meer nat worden op de fiets en gaan en staan waar je wilt. Je rijbewijs halen heeft vele voordelen. Wanneer je in Nieuwegein je rijbewijs wilt halen, ben je bij Nationale Rijschool aan het juiste adres. Bij onze rijschool in Nieuwegein kun je direct starten met lessen!

Waarom Nationale Rijschool als rijschool in Nieuwegein?

Nationale Rijschool is een unieke rijschool in Nieuwegein. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen. Het belangrijkste is dat jij centraal staat en alles op jouw wordt afgestemd. Geen standaard lespakketten, maar persoonlijk afgestemd op jou. Daarnaast heb je ook een vaste instructeur. Dit geeft jou een vertrouwd gevoel en aan de andere kant kan je rijinstructeur de voortgang goed in de gaten houden.

Bovendien weet je bij onze rijschool in Nieuwegein waar je aan toe bent. Je kunt zelf berekenen hoeveel het ongeveer gaat kosten. Dit kan door het aantal lessen in te vullen in het roze rondje rechts boven op de pagina.

Schrijf je in bij onze rijschool in Nieuwegein!
Start nu en betaal later!

Wil jij ook binnen korte tijd zelf kunnen gaan en staan waar je wilt? Schrijf je dan in bij onze rijschool in Nieuwegein. Hier haal je snel rijbewijs en betaal je alleen voor je rijlessen! Wil je meer informatie over Nationale Rijschool of over onze rijschool in Nieuwegein? Neem gerust contact met ons op.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu