Rijschool in Nieuwegein

Proefles aanvragen

Ben je opzoek naar een goedkope rijschool? Wil je eindelijk achter het stuur kruipen maar schrikken al die knopjes en lichtjes je nog af? Ontdek alles over het autorijden dankzij de goedkope autorijlessen van Nationale Rijschool Nieuwegein. Je rijbewijs halen wordt een makkie dankzij onze autorijschool in Nieuwegein.

Kwalitatieve rijschool in Nieuwegein

Je rijbewijs halen via Nationale Rijschool Nieuwegein is gemakkelijk. Onze ervaren rij-instructreurs en -instructrices zorgen voor dat onze rijschool de beste is in de omgeving. Hoe dan? Dat komt door onze unieke lesmethode. De instructeurs passen de rijlespakketten aan op jouw maat en geven les op jouw tempo. Zo is Nationale Rijschool de beste autorijschool in Nieuwegein.

Waarom bij ons

Er zijn verschillende redenen waarom jij je autorijlessen moet volgen bij Nationale Rijschool bij jou in de buurt. Ben jij al overtuigd om je autorijlessen bij Nationale Rijschool Nieuwegein te volgen? Lees in elk geval verder voor nog meer interessante opties bij onze goede rijschool.

Autorijschool in Nieuwegein en omgeving

Als bovenstaande voordelen nog niet genoeg, geven we je er nog wat. Nationale Rijschool Nieuwegein bevindt zich in jouw buurt. Je leert rijden in wijken zoals Plettenburg, Zuilenstein of Doorslag. Dat zijn buurten waar jij dagelijks komt.

Woon je niet in Nieuwegein? Dat is geen probleem, je vindt Nationale Rijschool over heel Nederland, ook in Vianen, Ijsselstein en Utrecht.

Wist je dat de rijinstructeurs je bij je thuis ophalen op een moment dat voor jou goed uitkomt? Dat betekent dat je kan lessen vroeg in de ochtend, op het midden van de dag of laat in de avond. Onze instructeurs zijn flexibel.

Snel je rijbewijs halen

Extra snel je rijbewijs halen doe je aan de hand van een spoedcursus rijbewijs. Die spoedcursus wordt aangeboden in alle rijscholen van Nationale Rijschool in Nederland. Via een spoedcursus rijbewijs kan binnen de 4 weken je rijbewijs op zak hebben. Je plant meteen alle lessen in, die elkaar snel opvolgen. Ook je rijexamen boek je al van te voren. Zo heb je een duidelijke deadline om naar toe te werken.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Boek een gratis proefles

Je kan gebruik maken van nog meer voordelen bij onze goedkope rijschool in Nieuwegein. Boek een gratis proefrijles en ontdek wat het is om autorijles te volgen. Je betaalt 40 euro voor een proefles maar die krijg je terug als je nadien ook al je rijlessen bij Nationale Rijschool Nieuwegein volgt. Zo kan je de kosten van je autorijlessen drukken.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.