Rijschool in Amersfoort

Proefles aanvragen

He, jij! Ben je op zoek naar een leuke rijschool in Amersfoort om te leren parkeren, schakelen en te manoeuvreren op de baan? Bij Nationale Rijschool Amersfoort ben je aan het juiste adres. Dankzij de keuze uit diverse rijlespakketten en flexibiliteit van de rijinstructeurs en – instructrices, leer jij rijden wanneer het jou uitkomt en op je eigen tempo. Je rijbewijs halen in Amersfoort doe je bij Nationale Rijschool.

Kwalitatieve rijschool in Amersfoort

Ben je niet alleen op zoek naar een leuke maar ook naar een goede rijschool? Dan zit je bij ons zeker goed. Nationale Rijschool staat in heel Nederland bekend om haar lessen op maat en hoge slaagkans. We garanderen dat al onze rijinstructeurs en – instructrices kwaliteitsvolle lessen aanbieden. Ze kijken naar jouw noden, wat je al kan en wat nog niet en gaan daarmee aan de slag. Jij volgt rijlessen op maat bij de beste rijschool in Amersfoort en wij garanderen dat je slaagt voor je rijexamen.

Waarom bij ons

Er zijn nog meer goede redenen om rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool Amersfoort. Naast het gegarandeerd halen van je rijbewijs en rijlessen op maat, krijg je nog heel wat voordelen. Voordelig rijlessen doe je bij onze goede rijschool. Ons team zorgt ervoor dat jij op je gemak je rijbewijs binnenkort op zak hebt.

Autorijschool in Amersfoort en omgeving

We zeiden het eerder al, onze rijinstructeurs en –instructrices zijn flexibel. Dat is echt zo. Onze instructeurs plannen lessen met jou in wanneer jij dat wilt. Dat kan voor of na de schooluren of het werk. Bij onze goede autorijschool in Amersfoort volg je lessen op elk moment van de dag, om 8 uur in de ochtend maar ook laat in de avond.

Bovendien, leer jij dankzij Nationale Rijschool Amersfoort rijden bij jou in de omgeving. Dat betekent dat je leert parkeren en de verkeersborden lezen in wijken zoals Grote Haag, Bloemenhof, Zonneweg. 

Je kan ook lessen bij Nationale Rijschool in andere steden zoals: Zeist, Utrecht en Barneveld.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Snel je rijbewijs halen

Volg een spoedcursus rijbewijs halen in Amersfoort en haal je rijbewijs nog sneller! Nationale Rijschool Amersfoort heeft geen wachttijd, je kan dus meteen aan de slag. Bij een spoedcursus volgen de lessen elkaar sneller op en zit je wat meer uren achter elkaar in de auto. Zo haal jij supersnel je rijbewijs en kan je alleen de baan op. 

Boek een gratis proefles

Beginnen bij de goedkope rijschool in Amersfoort doe je met een gratis proefles. Ontdek hoe een les bij Nationale Rijschool werkt aan de hand van een eerste gratis les. Initieel betaal je 40 euro voor deze les maar dat krijg je terug als je nadien ook je lessen volgt bij de goedkoopste rijschool in de buurt van Amersfoort. Druk je kosten en haal je rijbewijs geen tijd.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Bij Nationale Rijschool kan je enkel rijlessen B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.