Rijschool in Rijschool in Gorinchem

Proefles aanvragen

Probeer met een proefles of Nationale Rijschool Gorinchem de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer snel goed autorijden. Door ervaren instructeurs krijg je in een korte tijd alle auto tips en trucs onder de knie. Geen stress meer voor het rijexamen, dit haal je met gemak!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Gorinchem staat voor kwaliteit. We werken met een team van ervaren instructeurs die goed opgeleid zijn en deskundig in hun vak. Een proefles helpt bij het bepalen van je niveau en geeft de rijinstructeur inzicht in waar de aandachtspunten liggen tijdens de lessen. Zo verspil je geen tijd aan dingen die je al beheerst of snel oppakt.

Bij de beste rijschool van Gorinchem kun je ervan uitgaan dat je slaagt voor je rijexamen. De instructeurs geven je zelfvertrouwen en de kennis om je zelfverzekerd achter het stuur te laten zitten.

Waarom bij ons?

Naast de expertise van onze instructeurs, biedt Nationale Rijschool Gorinchem vele andere voordelen.

nationale rijschool voordelen

Autorijschool in Gorinchem en omgeving

Tijdens een rijles is alle aandacht op jou gericht. De instructeur past zich aan jouw behoeften aan, zowel inhoudelijk als praktisch. Je kunt rekenen op het gemak om thuis te worden opgehaald door de instructeur. Samen rijden jullie door de gebieden en plekken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, dijken en de Vesting. Ook worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen zijn mogelijk in de ochtend of avond. Liever les in Rijswijk, Leerdam of Sliedrecht? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief door heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs?

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool in Gorinchem, dan haal je nog sneller je rijbewijs. Alle rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen alle lessen in één week te volgen of ze over een maand te verspreiden, afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Je hebt meerdere uren per dag les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen worden afgenomen. Geen wachttijd, dus je kunt meteen starten.

Gratis proefles in Gorinchem

Onze ervaren instructeurs maken de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Gorinchem. Elke reeks lessen begint met een gratis proefles. Hiermee kan de instructeur je niveau bepalen en het lesprogramma samenstellen.

Je betaalt €45 voor de proefles, maar als je vervolgens lessen volgt bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les krijg je een informatiebrochure om rustig te beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Gorinchem. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen die er zijn!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.