Rijschool in Houten

Nationale Rijschool verzorgt autorijlessen in Houten. Houten is een uitstekende plaats om auto te leren rijden, want je komt hier diverse situaties tegen in het verkeer. Je rijdt niet alleen door de bebouwde kom, maar zult ook op de snelweg gaan rijden. Uiteraard leren we je ook alle speciale verrichtingen aan, zoals de hellingproef en achteruit inparkeren.

Rijschool met lespakketten op maat

Start nu en betaal later

Ben je benieuwd naar de lespakketten van Nationale Rijschool, bekijk dan ons overzicht met lespakketten. Belangrijk om te weten, is dat wij geen standaard lespakketten aanbieden. Je bepaalt namelijk zelf het exacte aantal van je rijlessen. Wel kunnen we je adviseren over het aantal lessen dat je naar verwachting nodig hebt om je rijbewijs te behalen.

Gratis proefles, theoriecursus en herexamen

Bij Nationale Rijschool start je altijd met een gratis proefles. Daarnaast bieden we je gratis de mogelijkheid aan om te leren voor je theoriecursus. Zo bereiden we je optimaal voor op het uiteindelijke rijexamen. Onze instructeurs zijn er van overtuigd dat we jou in één keer kunnen laten slagen. Daarom betalen wij jouw herexamen als je onverhoopt toch niet mocht slagen voor je rijexamen.

Neem contact op met Nationale Rijschool

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Je kunt uiteraard ook direct een gratis proefles aanvragen. Wil je dat iemand je te woord staat, bel ons dan via 06-21937942.

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: Voorjaarskorting €100
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hoeveel kost mijn lespakket?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×