Rijschool in Houten

Proefles aanvragen

Je hebt gevonden wat je zoekt. Nationale Rijschool is de beste uit de buurt en biedt rijlespakketten op maat. Haal je rijbewijs B aan de hand van leuke en professionele autorijlessen op een moment dat voor jou past. Starten doe je met een gratis proefles.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Kies je favoriet uit onze 3 rijlespakketten. Elk lespakket is uniek en wordt op maat gemaakt. Wil je met spoed je rijbewijs B halen? Ga voor de spoedcursus. Heb je alle tijd en wil je extra relaxed en grondig lessen? Kies voor Gegarandeerd +. Onze rijinstructeurs passen de lessen steeds aan jouw niveau aan. Je verdoet geen tijd en kan meteen aan de slag.

Waarom bij ons?

Er zijn veel goede redenen om te lessen bij onze goede rijschool in Houten. We sommen enkele voor je op:

nationale rijschool voordelen 

Dat lees je goed. Al deze voordelen krijg je standaard bij elk rijlespakket dat je aankoopt bij Nationale Rijschool Houten.

Autorijschool in Houten en omgeving

Wanneer je rijlest bij onze goedkope rijschool in Houten, doe je dat in buurten zoals Dorp, Den Oord en De Lobben. Je leert hier alle kneepjes van het autorijden op momenten die voor jou uitkomen. Bij Nationale Rijschool Houten kan je rijlessen volgen om 8 uur in de ochtend maar ook na 9 uur ’s avonds. Onze rijinstructeurs halen je bij je thuis op, op een moment dat voor jou goed uitkomt.

Wist je dat je ook autorijlessen voor het rijbewijs B bij onze verkeersschool kan volgen in Vianen, Nieuwegein of Utrecht?

Met spoed je rijbewijs halen

Heb je haast? Geen probleem. Nationale Rijschool biedt een spoedcursus rijbewijs aan. Via deze spoedcursus rijbewijs B kan je extra snel je rijbewijs halen. Bovendien kent Nationale Rijschool Houten geen wachttijd. Je kan dus meteen van start gaan.

Proefles in Houten

Nationale Rijschool is de goedkoopste in Houten en omgeving. Dat bewijst de gratis proefles. Dankzij deze proefles krijg jij een voorsmaakje van hoe een autorijles er aan toe gaat zonder dat je al meteen gebonden wordt aan een volledig rijlespakket.

Initieel betaal je 40 euro voor de proefles. Dat bedrag krijg je terug als je nadien ook al je autorijlessen bij Nationale Rijschool Houten volgt.

Let op: Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×