Rijschool in Houten

Nationale Rijschool verzorgt autorijlessen in Houten. Houten is een uitstekende plaats om auto te leren rijden, want je komt hier diverse situaties tegen in het verkeer. Je rijdt niet alleen door de bebouwde kom, maar zult ook op de snelweg gaan rijden. Uiteraard leren we je ook alle speciale verrichtingen aan, zoals de hellingproef en achteruit inparkeren.

Rijschool met lespakketten op maat

Start nu en betaal later

Ben je benieuwd naar de lespakketten van Nationale Rijschool, bekijk dan ons overzicht met lespakketten. Belangrijk om te weten, is dat wij geen standaard lespakketten aanbieden. Je bepaalt namelijk zelf het exacte aantal van je rijlessen. Wel kunnen we je adviseren over het aantal lessen dat je naar verwachting nodig hebt om je rijbewijs te behalen.

Gratis proefles, theoriecursus en herexamen

Bij Nationale Rijschool start je altijd met een gratis proefles. Daarnaast bieden we je gratis de mogelijkheid aan om te leren voor je theoriecursus. Zo bereiden we je optimaal voor op het uiteindelijke rijexamen. Onze instructeurs zijn er van overtuigd dat we jou in één keer kunnen laten slagen. Daarom betalen wij jouw herexamen als je onverhoopt toch niet mocht slagen voor je rijexamen.

Neem contact op met Nationale Rijschool

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Je kunt uiteraard ook direct een gratis proefles aanvragen. Wil je dat iemand je te woord staat, bel ons dan via 06-21937942.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu