Rijschool Hoorn

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Stap in de lesauto bij Nationale Rijschool Hoorn!

Onze instructeur rijdt in Hoorn. Hij rijdt overigens niet alleen in Hoorn, maar ook in Zwaag, Schellinkhout en Scharwoude. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Zwaag, Edam en Bovenkarspel. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Hoorn over Nationale Rijschool: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Oud-leerlingen verspreiden in Hoorn en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Hendrika uit Hoorn: "Na het behalen van mijn rijbewijs ging ik op vakantie naar Sardinië. Het eerste wat ik deed toen ik aankwam: een ansichtkaart naar mijn instructeur sturen, haha!"

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?
Start nu en betaal achteraf!

 • Start nu en betaal later !
 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipes van het rijden leert.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Hoorn? We halen je thuis op!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Klaar om te starten met lessen in Hoorn? Vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×