Rijschool in Amsterdam Oost

Proefles aanvragen

Ervaar tijdens een proefles of Nationale Rijschool Amsterdam Oost de juiste rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en pik snel de kneepjes van het autorijden op. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je snel bekend raakt met alle aspecten van het autorijden. Geen zorgen meer over je rijexamen, dat wordt kinderspel!

Prioriteit aan kwaliteit - Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Amsterdam Oost staat garant voor hoogstaande kwaliteit. Onze rijschool werkt met een team van doorgewinterde instructeurs, allen bekwaam en bekend met hun vakgebied. Op basis van een proefles wordt je niveau vastgesteld en kan de instructeur of instructrice bepalen waar in het lessen traject de aandacht naar uit moet gaan. Op deze manier wordt geen tijd verspild aan vaardigheden die je al beheerst of snel oppikt.

Door te kiezen voor de beste rijschool in Amsterdam Oost, verhoog je de kans op slagen voor je rijexamen aanzienlijk. Onze instructeurs helpen je vertrouwen opbouwen en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd achter het stuur zit.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Nationale Rijschool Amsterdam Oost biedt niet alleen de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook talrijke andere voordelen.

Top autorijschool in Amsterdam Oost en omstreken

Tijdens een rijles ligt de volledige focus op jou. De instructeur past de lessen aan je wensen aan. Dit geldt zowel voor de inhoud van de les als voor praktische zaken. Zo kun je genieten van het comfort om thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen rijd je door de buurten waar je dagelijks vertoeft, zoals: Indische Buurt, Watergraafsmeer en Kadijken. Daarnaast worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel. Dus rijlessen kunnen ook in de ochtend of avond ingepland worden. Heb je liever rijles in Amsterdam Zuid, Amsterdam West of Amsterdam Noord? Dat is geen probleem. Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Kies je voor een spoedcursus in Amsterdam, dan haal je je rijbewijs nog sneller. Alle rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of te spreiden over een maand, afhankelijk van je tijdsdruk. Je krijgt meerdere uren per dag les waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen afgelegd worden. Er is geen wachttijd dus je kunt direct starten.

Proefles in Amsterdam Oost

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Amsterdam Oost. Elk lespakket begint met een proefles. Deze is helemaal gratis. Met deze les kan de instructeur je niveau beoordelen en het rijles pakket samenstellen.

De proefles kost 40 euro, maar als je besluit om verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een informatieve brochure waarmee je rustig kunt overwegen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Amsterdam Oost. Reserveer nu jouw gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×