Rijschool in Castricum

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Bij onze rijschool in Castricum ben je aan het juiste adres.

De kans is groot dat je een Nationale Rijschool-lesauto tegenkomt in Castricum, want wij hebben daar een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Castricum, maar ook mensen uit Limmen, Uitgeest of Heemskerk haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Alkmaar, IJmuiden en De Rijp.

Onze rijinstructeur in Castricum over Nationale Rijschool: "In de vijf jaar die ik bij Nationale Rijschool werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij Nationale Rijschool in Castricum. Siljee uit Castricum: "Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipes van het rijden leert.
 • Je wordt thuis opgehaald in Castricum!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €37,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Start nu en betaal later !
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat wat van je horen via het proeflesformulier! Een medewerker van Nationale Rijschool neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×