Rijschool in Castricum

Proefles aanvragen

Ben je op zoek naar een goede rijschool? Vind je door het aanbod niet het rijlespakket dat bij jou past? Volg een gratis proefles rijbewijs B bij Nationale Rijschool Castricum en ontdek welk pakket bij jou past. Dankzij de unieke lesmethode van onze goede verkeersschool, krijg jij lessen op maat. Deze volg je op je eigen tempo, extra snel of net wat rustiger.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Voor welk rijlespakket je ook kiest, onze rijinstructeurs voorzien rijlessen op maat. We ontwikkelden een unieke lesmethode die jouw vaardigheden onder de loep neemt en vertrekt vanuit je sterktes. Dankzij Nationale Rijschool Castricum slaag jij zeker en vast voor je rijexamen.

Je hebt de keuze uit een van onze drie lespakketten. Bovenop het pakt dat jouw voorkeur draagt, krijg je nog heel wat voordelen zoals een gratis proefles!

Waarom bij ons?

Nationale Rijschool is niet enkel de beste van Nederland, we bieden je ook heel wat voordelen. Zo profiteer je bij onze goede verkeersschool van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Meer nog, je leert bij Nationale Rijschool Castricum rijden op een moment dat voor jou uitkomt en in je eigen buurt. Zo kan je lessen bij ons in Castricum maar ook in Heemskerk, IJmuiden en Alkmaar.

Autorijschool in Catsricum en omgeving

Leren rijden is het leukst in een buurt die je kent. Daarom nemen wij je mee op pad in wijken zoals Oranjebuurt. Centrum-Noord of Castricum-Oost. De rijinstructeur haalt je bij je thuis op en we vertrekken van daar. 

Je hebt een drukke planning en wil je rijbewijs B halen. Je weet niet waar te beginnen. Geen zorgen, bij ons les je op een moment dat voor jou goed uitkomt. Dat kan werkelijk op elk moment van de dag.

Met spoed je rijbewijs halen

Extra snel je rijbewijs B halen die je met de spoedcursus rijbewijs. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak. Dankzij de spoedcursus rijbewijs kan je versneld rijlessen volgen. Je betaalt een beetje meer, maar dat is het zeker waard. Bovendien kent Nationale Rijschool Castricum geen wachttijd. Beginnen doe je meteen.

Proefles in Castricum

Start je rijlessen met een gratis proefles in Castricum. Ontdek zelf hoe een autorijles bij de goedkoopste rijschool verloopt aan de hand van een proefles. Deze volg je helemaal gratis. Je betaalt 40 euro aan het begin van de les. Dat bedrag krijg je terug als je na de les besluit ook al je vervolglessen bij Nationale Rijschool Castricum te volgen. Wat een koopje!

Nationale rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€7,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×