Rijschool in Amsterdam West

Proefles aanvragen

Ontdek met een gratis proefles of Nationale Rijschool Amsterdam West de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en ontwikkel vlot sterke rijvaardigheden. Door deskundige instructeurs krijg je in no-time alle ins en outs van autorijden onder de knie. Geen zorgen meer over je rijexamen - dat wordt een eitje!

Kwaliteit staat voorop bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Amsterdam West staat garant voor kwaliteit. De rijschool werkt met een team van ervaren instructeurs die goed opgeleid zijn en uitblinken in hun vakgebied. Tijdens de proefles beoordeelt de instructeur je niveau en bepaalt hij of zij waar de nadruk op moet liggen in de lessenreeks. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan dingen die je al beheerst of snel leert.

Door te kiezen voor de top rijschool van Amsterdam West, vergroot je de kans om te slagen voor je rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen een oppepper en zorgen dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Amsterdam West profiteer je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

De beste autorijschool in Amsterdam West

Gedurende de rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt zich af op jouw wensen, zowel qua lesinhoud als praktische zaken. Zo kun je thuis worden opgehaald door de instructeur. Samen rijd je door de wijken waar je dagelijks komt, zoals Bos en Lommer, de Baarsjes en Landlust. Bovendien worden de lessen gepland op tijdstippen die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds worden ingepland. Liever rijles in Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid of Amsterdam Noord? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief door heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Met de spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Amsterdam West behaal je nóg sneller je rijbewijs. De rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen alle lessen in één week te volgen of deze over een maand te verspreiden, afhankelijk van je haast. Je krijgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen worden afgenomen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct beginnen.

Proefles in Amsterdam West

Dankzij onze deskundige instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Amsterdam West. Elke lessenreeks start met een proefles. Deze is geheel kosteloos. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau inschatten en het rijlespakket opstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om lessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijg je dat bedrag terug. Na de les krijg je een informatiebrochure, zodat je rustig kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Amsterdam West. Reserveer nu je gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×