Rijschool in Schagen

Proefles aanvragen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in bij Nationale Rijschool Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Schagen.

De rijlessen in Schagen worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Schagen, maar ook in Haringhuizen, Groenveld en Barsingerhorn. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Heerhugowaard, Alkmaar en Den Helder.

Onze rijinstructeur in Schagen over Nationale Rijschool: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Schagen, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Schagen is nog veel mooier dan je denkt!"

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Schagen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Centen uit Schagen: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamens!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €42.
 • Start nu en betaal later !
 • Nationale Rijschool doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met Nationale Rijschool (06-21937942) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×