Rijschool Schagen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in bij Nationale Rijschool Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Schagen.

De rijlessen in Schagen worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Schagen, maar ook in Haringhuizen, Groenveld en Barsingerhorn. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Heerhugowaard, Alkmaar en Den Helder.

Onze rijinstructeur in Schagen over Nationale Rijschool: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Schagen, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Schagen is nog veel mooier dan je denkt!"

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Schagen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Centen uit Schagen: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamens!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Nationale Rijschool doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met Nationale Rijschool (06-21937942) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×