Rijschool in Schagen

Proefles aanvragen

Kom erachter of Nationale Rijschool Schagen de perfecte rijschool voor jou is door middel van een proefles. Maak kennis met je instructeur en leer vlot en veilig autorijden. Dankzij deskundige instructeurs beheers je binnen de kortste keren alle kneepjes van het autorijden. Maak je geen zorgen meer over je rijexamen – het wordt een eitje!

Nationale Rijschool: een rijschool voor iedereen!

Kwaliteit staat centraal bij Nationale Rijschool Schagen. De rijschool werkt samen met een team van bekwame instructeurs die goed opgeleid zijn en experts in hun vakgebied. Tijdens een proefles bepaalt de instructeur je niveau en bepaalt hij of zij waar de nadruk tijdens de lessen moet liggen. Zo verspil je geen tijd aan zaken die je al beheerst of snel leert.

Bij de beste rijschool van Schagen ben je verzekerd van succes op je rijexamen. De instructeurs geven je zelfvertrouwen een oppepper en zorgen ervoor dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Schagen profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Rijschool in Schagen en omstreken

Gedurende de rijles ligt alle aandacht op jou. De instructeur stemt de les af op jouw wensen, zowel inhoudelijk als praktisch. Je kunt rekenen op de mogelijkheid om thuis te worden opgehaald door de instructeur. Samen rijd je door de dagelijkse omgeving, zoals het centrum, Schager Slot en de Schagerweg. Daarnaast worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus rijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds plaatsvinden. Liever rijles in Castricum, Heerhugowaard of Hoorn? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief door heel Nederland.

Versnelde cursus voor je rijbewijs

Kies je voor een versnelde rijopleiding bij Nationale Rijschool Schagen, dan haal je je rijbewijs nóg sneller. Alle rijlessen worden in 1 tot 4 weken gevolgd. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of over een maand te spreiden, afhankelijk van de urgentie. Je krijgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Binnen 5 tot 8 dagen kun je je rijexamen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Proefles zonder kosten in Schagen

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Schagen. Elke cursus begint met een proefles, die geheel kosteloos is. Op basis van deze les schat de instructeur je niveau in en stelt hij of zij het lespakket samen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je besluit om verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dit geldbedrag terug. Na de les krijg je een informatieve brochure, zodat je op je gemak kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Schagen. Reserveer nu je gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×