Rijschool in Rijschool in Heerhugowaard

Proefles aanvragen

Ontdek of Nationale Rijschool Heerhugowaard de juiste rijschool voor jou is met een proefles. Maak kennis met je instructeur en leer vlot autorijden. Onder begeleiding van deskundige instructeurs krijg je in korte tijd alle kneepjes van het autorijden onder de knie. Geen zorgen meer maken over het praktijkexamen!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Heerhugowaard staat voor uitstekende kwaliteit. De rijschool werkt samen met een groep bekwame instructeurs die goed opgeleid zijn en uitblinken in hun vak. Tijdens de proefles evalueert de instructeur je niveau en bepaalt waar de aandacht tijdens de lessenreeks op gelegd moet worden. Zo hoef je geen tijd te verspillen!

Door rijlessen te volgen bij de vooraanstaande rijschool van Heerhugowaard ben je verzekerd van succes bij je rijexamen. De instructeurs stimuleren je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Heerhugowaard geniet je niet alleen van de expertise van onze rijinstructeurs maar ook van tal van andere voordelen.

nationale rijschool voordelen

Autorijschool in Heerhugowaard en omgeving

Gedurende de rijles ligt de nadruk volledig op jou. De instructeur stemt de les af op jouw voorkeuren. Dit geldt zowel voor de inhoud als voor praktische zaken. Je kunt rekenen op het gemak dat de instructeur je thuis ophaalt. Samen rijd je door de buurten en plekken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, de polder en Het strand van Luna. Bovendien worden de lessen gepland op tijdstippen die jou het beste schikken. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds worden ingepland. Liever rijles in Castricum, Heemskerk of Purmerend? Dat is geen probleem. Nationale Rijschool door heel Nederland te vinden!

Met spoed je rijbewijs halen

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool in Heerhugowaard, behaal je je rijbewijs nog sneller. De rijlessen worden binnen 1 tot 4 weken achter elkaar gepland. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of om ze over een maand te spreiden, afhankelijk van je tijdsdruk. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel flinke stappen maakt. Je kunt je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct starten met je rijbewijs!

Gratis proefles in Heerhugowaard

Dankzij onze vakkundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top van Heerhugowaard en Nederland. Elk lespakket start met een proefles, die geheel kosteloos is. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau beoordelen en het lesprogramma samenstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om lessen te nemen bij Nationale Rijschool, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder, zodat je op je gemak kunt beslissen of je je rijlessen bij Nationale Rijschool wilt volgen. Plan nu je gratis proefles in en geniet van alle voordelen van Nationale Rijschool!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu