Rijschool in Heerhugowaard

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Nationale Rijschool is een van de de grootste rijscholen in Nederland en uiteraard hebben we ook een rijschool in Heerhugowaard.

De lessen in Heerhugowaard worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Hensbroek, Opdam en Opmeer. Op zoek naar een instructeur in Alkmaar, De Rijp of Schagen? Ook hier rijdt Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Heerhugowaard over Nationale Rijschool: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Oud-leerlingen zijn zó positief over Nationale Rijschool Heerhugowaard dat ze Nationale Rijschool massaal aanbevelen aan hun vrienden. Kromkamp uit Heerhugowaard: "Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat Nationale Rijschool de volgende examens zou bekostigen!"

Nog steeds niet overtuigd?

 • Start nu en betaal later !
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Heerhugowaard.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×