Rijschool in Amsterdam Noord

Proefles aanvragen

Ontdek met een proefles of Nationale Rijschool Amsterdam Noord de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer vlot autorijden. Met ervaren instructeurs beheers je in no-time alle ins en outs van het autorijden. Maak je geen zorgen over het rijexamen; het wordt een eitje!

Ga voor kwaliteit, kies Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Amsterdam Noord staat voor kwaliteit. Samen met een team van deskundige instructeurs, die goed opgeleid en ervaren zijn, zorgen zij voor succes. Tijdens de proefles beoordeelt de instructeur je vaardigheden en bepaalt hij of zij de aandachtspunten voor de lessen. Zo besteed je geen tijd aan zaken die je al beheerst of snel leert.

Door te kiezen voor de beste rijschool in Amsterdam Noord vergroot je de kans op slagen voor je rijexamen. De instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Amsterdam Noord profiteer je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

De beste autorijschool in Amsterdam Noord en omstreken

Gedurende de rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften, zowel qua inhoud als praktische zaken. Zo word je thuis opgehaald door de instructeur. Samen rijd je door de buurten waar je dagelijks komt, zoals Tuindorp Oostzaan, Buikslotermeer en Waterlandpleinbuurt. Bovendien plannen we de lessen op tijdstippen die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen 's ochtends of 's avonds worden ingepland. Liever rijles in Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid of Amsterdam West? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief door heel Nederland. 

Met spoed je rijbewijs halen 

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Amsterdam Noord, dan behaal je je rijbewijs nog sneller. De rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze verspreiden over een maand, afhankelijk van je tijdsdruk. Je hebt meerdere uren per dag les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kan al binnen 5 tot 8 dagen plaatsvinden. Er zijn geen wachttijden, dus je kunt direct beginnen.

Gratis proefles in Amsterdam Noord

De betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool behoren dankzij onze ervaren instructeurs tot de beste in Amsterdam Noord. Elke lessenreeks start met een proefles, die volledig gratis is. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau inschatten en het rijlespakketten samenstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om verder te gaan met Nationale Rijschool, krijg je het bedrag terug. Na de les krijg je een informatiebrochure om rustig te kunnen beslissen of je alle rijlessen bij Nationale Rijschool Amsterdam Noord wilt volgen. Reserveer nu je gratis proefles en profiteer van de vele voordelen die Nationale Rijschool te bieden heeft! 

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×