Rijschool in Amstelveen

Proefles aanvragen

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Amstelveen is Nationale Rijschool al jaren de nummer 1 rijschool.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Amstelveen verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Amstelveen, maar ook in Amsterdam-Duivendrecht, Bovenkerk en Ouderkerk aan de Amstel. Nog verder van huis? Rijschool Nationale Rijschool heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als AmsterdamBadhoevedorp en Diemen.

Onze rijinstructeur in Amstelveen over Nationale Rijschool: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik Nationale Rijschool. Niet alleen krijg je in Amstelveen de allerleukste rij-instructeur als je voor Nationale Rijschool kiest *knipoog* maar daarnaast heeft Nationale Rijschool fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Amstelveen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Velthuizen uit Amstelveen: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Start nu en betaal later !

6 keiharde feiten:

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Amstelveen.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Klaar om te starten met lessen in Amstelveen? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.