Rijschool Hoek van Holland

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Dan is Nationale Rijschool Hoek-van-holland! de perfecte match voor jou!

Wie gaat lessen bij Nationale Rijschool in Hoek-van-holland, krijgt een eigen instructeur. Woon je in Heenweg, 's-Gravenzande of Maasdijk? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Naaldwijk, Monster en Brielle.

Onze rijinstructeur in Hoek-van-holland over Nationale Rijschool: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over Nationale Rijschool gesproken. Over onze rij-instructeur in Hoek-van-holland zijn velen te spreken. Jordens uit Hoek-van-holland: "Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later!
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Soms zit het afrijden tegen... Nationale Rijschool weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×