Rijschool Monster en Poeldijk

Nationale Rijschool is als rijschool actief door heel Nederland. Woon jij in Monster, Naaldwijk of 's Gravenzande en ben je op zoek naar een rijschool? Dan kun je bij ons voordelig rijlessen volgen.

Tijdens de rijlessen wordt je thuis opgehaald. Natuurlijk is het ook mogelijk om je van school of je werk op te halen. De nadruk in de eerste autorijlessen door Monster ligt op het onder de knie krijgen van de basis van het autorijden. Later tijdens de rijlessen ga je onder andere rijden op de snelweg en ga je naar drukkere steden, zoals Delft. Hier leren wij je bijvoorbeeld de bijzondere verrichtingen zoals fileparkeren en straatje keren.

Rijschool Poeldijk

Start nu en betaal later!

Ook in Poeldijk bieden wij rijlessen aan. De rijlessen in Poeldijk worden aangeboden in de vorm van een lespakket. Dit lespakket wordt volledig op jou afgestemd. Het voordeel hiervan is dat jij precies weet waar je aan toe bent. Je betaalt één vaste prijs en zelfs als je herexamens moet doen, kost dat je geen cent extra.

Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen! Weet je al zeker dat je wilt beginnen met lessen? Vraag dan rechts een gratis proefles aan!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×