Rijschool in Monster en Poeldijk

Proefles aanvragen

Nationale Rijschool is als rijschool actief door heel Nederland. Woon jij in Monster, Naaldwijk of 's Gravenzande en ben je op zoek naar een rijschool? Dan kun je bij ons voordelig rijlessen volgen.

Tijdens de rijlessen wordt je thuis opgehaald. Natuurlijk is het ook mogelijk om je van school of je werk op te halen. De nadruk in de eerste autorijlessen door Monster ligt op het onder de knie krijgen van de basis van het autorijden. Later tijdens de rijlessen ga je onder andere rijden op de snelweg en ga je naar drukkere steden, zoals Delft. Hier leren wij je bijvoorbeeld de bijzondere verrichtingen zoals fileparkeren en straatje keren.

Rijschool Poeldijk

Start nu en betaal later!

Ook in Poeldijk bieden wij rijlessen aan. De rijlessen in Poeldijk worden aangeboden in de vorm van een lespakket. Dit lespakket wordt volledig op jou afgestemd. Het voordeel hiervan is dat jij precies weet waar je aan toe bent. Je betaalt één vaste prijs en zelfs als je herexamens moet doen, kost dat je geen cent extra.

Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen! Weet je al zeker dat je wilt beginnen met lessen? Vraag dan rechts een gratis proefles aan!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×