Rijschool in Monster en Poeldijk

Proefles aanvragen

Ontdek tijdens een proefrit of Nationale Rijschool Monster en Poeldijk jouw ideale partner is in je rijavontuur. Raak vertrouwd met je trainer en ontwikkel direct de fundamentele rijtechnieken. Met ervaren trainers als gids, meester je razendsnel alle facetten van het autorijden. Geen stress meer over het rijexamen; het lijkt straks kinderspel!

Standaard hoge kwaliteit, opteer voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Monster en Poeldijk symboliseert topkwaliteit. Ze hebben een collectief van ervaren instructeurs, allen vakkundig en gepassioneerd. Gedurende de introductieles bepaalt de trainer je niveau en achterhaalt welke vaardigheden extra aandacht vereisen. Zo wordt geen moment verspild aan wat je al meester bent of gemakkelijk oppakt.

Door je lot te verbinden aan de prominente rijschool van Monster en Poeldijk, maximaliseer je de kans op succes bij je rijexamen. Onze trainers boosten je zelfvertrouwen en garanderen dat je op je gemak bent op de weg.

Waarom ons kiezen?

Met Nationale Rijschool Monster en Poeldijk krijg je niet enkel de expertise van onze trainers, maar ook vele additionele pluspunten.

Voortreffelijke rijlessen in Monster en Poeldijk en omgeving

De focus tijdens de les ligt volledig op jou. De trainer stemt af op wat jij nodig hebt, in zowel de aanpak als in de praktijk. Ervaar de comfort van thuis opgehaald worden door de instructeur. Je rijdt door bekende buurten, zoals het centrum, de Molenwijk en Het Endhof. De rijlessen worden afgestemd op jouw beschikbaarheid. Met onze aanpassingsvermogen, zijn zowel vroege als late lessen haalbaar. Verkies je lessen in Naaldwijk, Den Haag of Delft? Alles kan. Nationale Rijschool is landelijk aanwezig.

Versnelde route naar je rijbewijs

Opteer je voor de spoedcursus bij Nationale Rijschool Monster en Poeldijk, dan rijd je in een oogwenk met je rijbewijs rond. De rijlessen worden aaneengeschakeld gegeven over een periode van 1 tot 4 weken. Of je nu alles in één week wil leren of spreidt over vier weken, het tempo bepaal je zelf. Intensieve sessies zorgen voor een rappe vooruitgang. Je rijexamen kan je binnen een week doen. Beginnen? Dat kan direct!

Proefrit in Monster en Poeldijk

Onder leiding van onze experts behoort Nationale Rijschool tot de elite in Monster en Poeldijk.

Ieder lestraject vangt aan met een proefles. Deze is geheel vrijblijvend. Hiermee kan de trainer je vaardigheden inschatten en een passend rijlespakket voorstellen.

Deze proefles kost je 40 euro, maar mocht je beslissen verder te leren bij Nationale Rijschool, dan komt dit bedrag terug in je portemonnee. Na de rit ontvang je een gedetailleerd overzicht, waardoor je op je gemak kunt overwegen of Nationale Rijschool Monster en Poeldijk jouw rijschool wordt. Boek nu je proefles zonder kosten en ontdek alle perks!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.