nederland rijles

Rijschool Naaldwijk

Op zoek naar de beste rijschool? Nationale Rijschool rijdt ook in Naaldwijk!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Naaldwijk. Onze rij-instructeur komt overal: Naaldwijk, Honselersdijk, Rolpaal en Baakwoning. In Kwintsheul, Monster en Hoek van Holland rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Naaldwijk over Nationale Rijschool: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

Leerlingen geven Nationale Rijschool gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Naaldwijk zit zelfs op een 9,3! Sweenen uit Naaldwijk: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van Nationale Rijschool kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Kies voor de kwaliteit van Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefrijles t.w.v. €40 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.

Wil je dat een rijinstructeur van Nationale Rijschool jou helpt om je rijbewijs te halen in Naaldwijk? Laat je gegevens achter via het formulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×