Rijschool Naaldwijk

Op zoek naar de beste rijschool? Nationale Rijschool rijdt ook in Naaldwijk!

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Naaldwijk. Onze rij-instructeur komt overal: Naaldwijk, Honselersdijk, Rolpaal en Baakwoning. In Kwintsheul, Monster en Hoek van Holland rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Naaldwijk over Nationale Rijschool: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

Leerlingen geven Nationale Rijschool gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Naaldwijk zit zelfs op een 9,3! Sweenen uit Naaldwijk: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van Nationale Rijschool kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Kies voor de kwaliteit van Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefrijles t.w.v. €40 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €42 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.

Wil je dat een rijinstructeur van Nationale Rijschool jou helpt om je rijbewijs te halen in Naaldwijk? Laat je gegevens achter via het formulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ZOMERKORTING: -€100 op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×