Rijschool in Naaldwijk

Proefles aanvragen

Ben je op zoek naar een goede rijschool in de buurt van Naaldwijk? Bij Nationale Rijschool Naaldwijk zit je goed. Aan de hand van unieke rijlessen bij de beste autorijschool slaag jij binnenkort gegarandeerd voor je rijexamen. 

Woon je niet in Naaldwijk? Geen probleem, je kan ook rijlessen bij Nationale Rijschool in Delft, Den Haag en Maassluis.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Welk van onze 3  rijlespakketten kies jij? Al onze lespakketten zijn samengesteld aan hand van onze unieke lesmethode. De rijinstructeur bekijkt wat jij al wel en nog niet kan en stelt aan de hand daarvan je lessen samen. Zo verspil je geen tijd met dingen leren die je al kan. Wil je extra snel je rijexamen afleggen? Kies dan voor de spoedcursus rijbewijs.   

Waarom bij ons?

We zetten ze voor je op een rijtje:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie

Autorijschool in Naaldwijk en omgeving

Begin je dag meteen met productief een autorijles om 8 uur. Ben je toch geen vroege vogel? Bij Nationale Rijschool Naaldwijk volg jij je rijlessen wanneer dat jou uitkomt. Onze rijinstructeurs passen zich aan jouw planning aan. Jij kiest wanneer je lest!

Rijlessen volgen bij onze goede verkeersschool betekent ook leren rijden in je eigen buurt. Je gaat aan de slag in Naaldwijk-Centrum, Opstal en Galgeblok.

Met spoed je rijbewijs halen

Heb je je rijbewijs B extra snel nodig? Haal versneld je rijbewijs aan de hand van een spoedcursus rijbewijs. De spoedcursus is samengesteld met dezelfde methode als de andere rijlespakketten, de lessen volgen elkaar gewoon wat sneller op. Je boekt meteen als je lessen in alsook je rijexamen. Je hebt een duidelijke deadline!

Proefles in Naaldwijk

De goedkoopste rijschool uit de omgeving biedt op haar mooie prijs ook nog eens een gratis proefles. Wat ’n voordelen! Je ontdekt in een gratis proefles hoe een autorijschool bij de goedkoopste rijschool uit de buurt er aan toe gaat.

Aan het begin van deze les betaal je 40 euro. Dat geld krijg je terug wanneer je een volledig rijlespakket aankoopt bij Nationale Rijschool.

Let op: Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×