Rijschool in Brielle

Proefles aanvragen

Ontdek aan de hand van een proefles of Nationale Rijschool Brielle, dé rijschool is voor jou. Leer je instructeur of instructrice kennen en leer in geen tijd rijden. Dankzij ervaren instructeurs ontdek jij in een mum van tijd alle tips en tricks van het autorijden. Je hoeft niet meer te stressen over dat rijexamen. Dat wordt een makkie! 

Kwalitatieve Rijschool: Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Brielle staat synoniem voor kwaliteit. Onze instructeurs en instructrices zijn allemaal opgeleid en experten in wat ze doen. Dankzij onze unieke en gepersonaliseerde lesmethode slaag jij gegarandeerd voor je rijexamen.

Waarom lessen bij ons?

Nationale Rijschool is de beste rijschool van Brielle. Bij ons geniet je van heel wat extra’s als je autorijlessen volgt. Je profiteert van:

Via onze rijlessen haal jij je rijbewijs op je eigen tempo en via een aangepast plan. Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen en zit zonder zorgen achter het stuur.

Rijlessen in Brielle en omgeving

Een ander voordeel aan rijlessen volgen bij Nationale Rijschool Brielle is dat de rijinstructeurs je bij je thuis ophalen op een moment dat voor jou uitkomt. Kan je enkel ’s avonds of om 9 uur in de ochtend? Dat is geen probleem.

Samen rijdt je door de wijken waar je je elke dag in beweegt. Je leert parkeren, achteruit rijden en je richtingaanwijzer gebruiken in de straten die jij kent. Je kan ook lessen volgen bij onze goede rijscholen in andere steden zoals: Hoogvliet, Spijkenisse en nog vele anderen. 

 

Bekijk hier onze lespakketten

 

Haal snel jouw rijbewijs B

Je kan omwille van verschillende redenen snel je rijbewijs nodig hebben. Bij Nationale Rijschool kan je direct aan lessen beginnen en hoef je niet te wachten. Bovendien kan je kiezen voor een spoedcursus rijbewijs in Brielle. Zo haal je snel je rijbewijs en kan je de baan op. Deze cursus kost niet veel meer dan het basispakket.

Goedkope rijschool in Brielle

Of je nu kiest voor een spoedcursus of een basis lespakket, je hebt altijd recht op een gratis proefles als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool. Je betaalt €45 voor die proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij Nationale Rijschool, de goedkoopste rijschool in Brielle! Vul het formulier in en ga meteen aan de slag.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02 

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu