Rijschool in Wassenaar

Proefles aanvragen

Haal je rijbewijs op je eigen tempo en op een moment dat voor jou uitkomt. Dankzij de unieke rijlespakketten van onze autorijschool in Wassenaar, haal jij gegarandeerd je rijexamen. Kies voor de spoedcursus, het basispakket of het lespakket gegarandeerd+.

Liever rijlessen volgen in een andere regio? Je kan ook lessen volgen bij Nationale Rijschool in Schiedam, Rhoon, Zoetermeer en meer.

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

Als je kiest voor rijlessen bij Nationale Rijschool zorgt ons team er voor dat je gegarandeerd slaagt. Om die reden staat onze autorijschool bekend als de beste rijschool in Wassenaar. Of je nu kiest voor een standard lessenpakket of voor een spoedcursus, we zorgen ervoor dat je aan het einde van de lessenreeks alle nodige vaardigheden en kennis onder de knie en in huis hebt!

Alle voordelen op een rij

Je krijgt heel wat extra’s als je autorijlessen volgt bij onze goede rijschool in Wassenaar.

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Dankzij  Nationale Rijschool Wassenaar haal jij met succes je rijbewijs. Onze flexibele betaalopties zorgen ervoor dat je gerust aan de lessen kan beginnen.

Autorijschool in Wassenaar en omgeving

Je kan meteen en altijd bij Nationale Rijschool Wassenaar terecht. Er is geen wachttijd. Je kan meteen van start gaan op een moment dat voor jou goed past. Bovendien, geniet je van de flexibiliteit van onze instructeurs. Moet je naar school of kan je alleen op uren bepaalde uren oefenen? Dat is geen probleem. Onze instructeurs zijn flexibel en helpen je graag op een moment dat voor jou past. Avondlessen na 20:00 zijn ook mogelijk. Via Nationale Rijschool leer je rijden bij jou in de buurt en in straten die jij kent.

Ontdek hoe je remt, schakelt of goed parkeert in De Paauw, Kerkehout of De Kieviet. Leren rijden in rijden in jouw wijk geeft je een gevoel van controle en rust.

bekijk hier onze lespakketten

Haal versneld je rijbewijs in Wassenaar

De flexibiliteit van onze instructeurs en instructrices komt goed uit wanneer je snel je rijbewijs wilt halen. Aan de hand van een spoedcursus, leer jij in een mum van tijd rijden. Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs Wassenaar kan je in enkele dagen tijd een volledige cursus rijbewijs doorlopen. De lessen volgen elkaar sneller op en je plant al meteen aan het begin van de eerste les wanneer je rijexamen zal plaatsvinden. 

Gratis proefles bij afname van een lespakket

Of je nu voor een spoedcursus of een basis lespakket gaat, je kan altijd gratis proefles reserveren als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool. Op die manier kan je de kosten van een rijbewijs in Wassenaar naar beneden halen. Aan de hand van de proefles bekijken de instructeurs je niveau en stellen ze je gepersonaliseerd lespakket samen. De goedkope rijschool in Wassenaar zorgt er gegarandeerd voor dat jij slaagt voor je rijexamen! Neem nu contact op met Nationale Rijschool Wassenaar en boek je gratis proefles.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen voor rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.