Rijschool Wassenaar

Haal je rijbewijs op je eigen tempo en op een moment dat voor jou uitkomt. Dankzij de unieke rijlespakketten van onze autorijschool in Wassenaar, haal jij gegarandeerd je rijexamen. Kies voor de spoedcursus, het basispakket of het lespakket gegarandeerd+.

Liever rijlessen volgen in een andere regio? Je kan ook lessen volgen bij Nationale Rijschool in Schiedam, Rhoon, Zoetermeer en meer.

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

Als je kiest voor rijlessen bij Nationale Rijschool zorgt ons team er voor dat je gegarandeerd slaagt. Om die reden staat onze autorijschool bekend als de beste rijschool in Wassenaar. Of je nu kiest voor een standard lessenpakket of voor een spoedcursus, we zorgen ervoor dat je aan het einde van de lessenreeks alle nodige vaardigheden en kennis onder de knie en in huis hebt!

Alle voordelen op een rij

Je krijgt heel wat extra’s als je autorijlessen volgt bij onze goede rijschool in Wassenaar.

gratis proefles x

Dankzij  Nationale Rijschool Wassenaar haal jij met succes je rijbewijs. Onze flexibele betaalopties zorgen ervoor dat je gerust aan de lessen kan beginnen.

Autorijschool in Wassenaar en omgeving

Je kan meteen en altijd bij Nationale Rijschool Wassenaar terecht. Er is geen wachttijd. Je kan meteen van start gaan op een moment dat voor jou goed past. Bovendien, geniet je van de flexibiliteit van onze instructeurs. Moet je naar school of kan je alleen op uren bepaalde uren oefenen? Dat is geen probleem. Onze instructeurs zijn flexibel en helpen je graag op een moment dat voor jou past. Avondlessen na 20:00 zijn ook mogelijk. Via Nationale Rijschool leer je rijden bij jou in de buurt en in straten die jij kent.

Ontdek hoe je remt, schakelt of goed parkeert in De Paauw, Kerkehout of De Kieviet. Leren rijden in rijden in jouw wijk geeft je een gevoel van controle en rust.

bekijk hier onze lespakketten

Haal versneld je rijbewijs in Wassenaar

De flexibiliteit van onze instructeurs en instructrices komt goed uit wanneer je snel je rijbewijs wilt halen. Aan de hand van een spoedcursus, leer jij in een mum van tijd rijden. Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs Wassenaar kan je in enkele dagen tijd een volledige cursus rijbewijs doorlopen. De lessen volgen elkaar sneller op en je plant al meteen aan het begin van de eerste les wanneer je rijexamen zal plaatsvinden. 

Gratis proefles bij afname van een lespakket

Of je nu voor een spoedcursus of een basis lespakket gaat, je kan altijd gratis proefles reserveren als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool. Op die manier kan je de kosten van een rijbewijs in Wassenaar naar beneden halen. Aan de hand van de proefles bekijken de instructeurs je niveau en stellen ze je gepersonaliseerd lespakket samen. De goedkope rijschool in Wassenaar zorgt er gegarandeerd voor dat jij slaagt voor je rijexamen! Neem nu contact op met Nationale Rijschool Wassenaar en boek je gratis proefles.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen voor rijbewijs B aan.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×