Rijschool in Schiedam

Proefles aanvragen

Haal je rijbewijs op jouw voorwaarden en op een tempo en tijdstip dat voor jou past. Dankzij Nationale Rijschool Schiedam kan jij deze week nog je rijbewijs halen. Via een spoedcursus haal je je rijbewijs al in enkele dagen. Heb je wat meer tijd? Kies voor het basispakket of het lespakket gegarandeerd+ en slaag zeker voor je rijexamen dankzij kwaliteitsvolle autorijlessen in Schiedam op jouw tempo. 

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Het beste rijlespakket in Schiedam vind je bij Nationale Rijschool. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring en volgden verschillende opleidingen. In geen tijd leert je lesgever je alle skills die je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen. 

Ieders pakket ziet er anders uit en is op maat. De lesgever kijkt naar wat jij al kan en gaat op basis daarvan jouw lessen samenstellen. Zo verspil je geen tijd aan dingen die je al beheerst en kan je extra aandacht besteden aan moeilijke maneuvers tijdens de autorijlessen in Schiedam.

Alle voordelen van Nationale Rijschool op een rijtje

Je kan profiteren van heel wat voordelen wanneer je kiest voor autorijlessen bij Nationale Rijschool Schiedam. Zo geniet je van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Binnenkort rijd ook jij vol zelfvertrouwen rond in Schiedam dankzij onze ervaren rijinstructeurs. File rijden of in een S parkeren, dat wordt een makkie!

Rijles in Schiedam: zeg maar waar, wanneer en hoe laat?

Nog een extra voordeel aan rijlessen volgen via Nationale Rijschool Schiedam is dat de rijinstructeurs naar jou toekomen op een moment dat voor jou past. Onze ervaren rijinstructeurs zijn flexibel en geven les op elk moment van de dag. Kan je enkel ’s avonds of om 12 uur ’s middags? Dat is geen probleem. 

De lesgever komt naar je toe, dus je hoeft zelf ook geen vervoer te regelen naar de rijles. Of je nu in het Oranje Kwartier, de Schildersbuurt of Rotterdamsedijk woont, de lesgever pikt je op bij je thuis op het door jou gekozen moment.

Wist je dat je Nationale Rijschool in heel Nederland kan vinden? Op de website vind je alle locaties terug. Zo zijn we dus ook actief in nabijgelegen locaties van Schiedam waaronder Rotterdam, Den Haag en Delft
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Met spoed je rijbewijs B nodig?

Heb je super dringend je rijbewijs B nodig voor die ene baan? Of ben je net 18 en mag je eindelijk alleen de baan op en kan je niet wachten om je rijbewijs in handen te hebben? Kies voor de spoedcursus rijbewijs in Schiedam.

In een spoedcursus leer je dezelfde vaardigheden en kennis als in het basispakket, enkel gaat het in deze cursus wat sneller. De lessen volgen elkaar sneller op en je zit vaak langer aan een stuk in de auto. Aan de hand van de spoedcursus rijbewijs halen in Schiedam kan je je rijbewijs halen in enkele dagen, een week met een maximum van 4 weken.

Plan nu jouw gratis proefles in Schiedam

Welk rijlespakket je ook kiest bij Nationale Rijschool Schiedam heb je altijd recht op een proefles. Je betaalt 40 euro voor die proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij Nationale Rijschool te volgen. Zo is die proefles alsnog gratis! 

Dankzij de goedkope rijlessen in Schiedam kan ook jij op een budgetvriendelijke manier je rijbewijs halen. Bovendien kan je pas na je lessen betalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over betalingen. Zo leer je rijden zonder zorgen. Boek nu jouw proefles en ga meteen aan de slag!

 

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×