Rijschool in Schiedam

Haal je rijbewijs op jouw voorwaarden en op een tempo en tijdstip dat voor jou past. Dankzij Nationale Rijschool Schiedam kan jij deze week nog je rijbewijs halen. Via een spoedcursus haal je je rijbewijs al in enkele dagen. Heb je wat meer tijd? Kies voor het basispakket of het lespakket gegarandeerd+ en slaag zeker voor je rijexamen dankzij kwaliteitsvolle autorijlessen in Schiedam op jouw tempo. 

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Het beste rijlespakket in Schiedam vind je bij Nationale Rijschool. Onze lesgevers hebben jarenlange ervaring en volgden verschillende opleidingen. In geen tijd leert je lesgever je alle skills die je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen. 

Ieders pakket ziet er anders uit en is op maat. De lesgever kijkt naar wat jij al kan en gaat op basis daarvan jouw lessen samenstellen. Zo verspil je geen tijd aan dingen die je al beheerst en kan je extra aandacht besteden aan moeilijke maneuvers tijdens de autorijlessen in Schiedam.

Alle voordelen van Nationale Rijschool op een rijtje

Je kan profiteren van heel wat voordelen wanneer je kiest voor autorijlessen bij Nationale Rijschool Schiedam. Zo geniet je van:

gratis proefles bij nationale rijschool

Binnenkort rijd ook jij vol zelfvertrouwen rond in Schiedam dankzij onze ervaren lesgevers. File rijden of in een S parkeren, dat wordt een makkie!

Rijles in Schiedam: zeg maar waar, wanneer en hoe laat?

Nog een extra voordeel aan rijlessen volgen via Nationale Rijschool Schiedam is dat de lesgevers naar jou toekomen op een moment dat voor jou past. Onze ervaren lesgevers zijn flexibel en geven les op elk moment van de dag. Kan je enkel ’s avonds of om 12 uur ’s middags? Dat is geen probleem. 

De lesgever komt naar je toe, dus je hoeft zelf ook geen vervoer te regelen naar de rijles. Of je nu in het Oranje Kwartier, de Schildersbuurt of Rotterdamsedijk woont, de lesgever pikt je op bij je thuis op het door jou gekozen moment.

Wist je dat je Nationale Rijschool in heel Nederland kan vinden? Op de website vind je alle locaties terug. Zo zijn we dus ook actief in nabijgelegen locaties van Schiedam waaronder Rotterdam, Den Haag en Delft

bekijk hier onze lespakketten

Met spoed je rijbewijs B nodig?

Heb je super dringend je rijbewijs B nodig voor die ene baan? Of ben je net 18 en mag je eindelijk alleen de baan op en kan je niet wachten om je rijbewijs in handen te hebben? Kies voor de spoedcursus rijbewijs in Schiedam.

In een spoedcursus leer je dezelfde vaardigheden en kennis als in het basispakket, enkel gaat het in deze cursus wat sneller. De lessen volgen elkaar sneller op en je zit vaak langer aan een stuk in de auto. Aan de hand van de spoedcursus rijbewijs halen in Schiedam kan je je rijbewijs halen in enkele dagen, een week met een maximum van 4 weken.

Plan nu jouw gratis proefles in Schiedam

Welk rijlespakket je ook kiest bij Nationale Rijschool Schiedam heb je altijd recht op een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor die proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij Nationale Rijschool te volgen. Zo is die proefles alsnog gratis! 

Dankzij de goedkope rijlessen in Schiedam kan ook jij op een budgetvriendelijke manier je rijbewijs halen. Bovendien kan je pas na je lessen betalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over betalingen. Zo leer je rijden zonder zorgen. Boek nu jouw proefles en ga meteen aan de slag!

Rijschool in Schiedam

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×